E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisALB Menkul'e yeni genel müdür---

ALB Menkul'e yeni genel müdür

ALB Menkul'e yeni genel müdür
19 Ocak 2015 - 10:39 borsagundem.com

ALB Menkul Genel Müdürü Metin Aytekin'in istifasının ardından yerine geçen isim belli oldu

Forex piyasası, SPK'nın 2011 yılında yaptığı düzenlemelerle daha şeffaf hale geldi. Bugün sektör borsa ve VİOP'un iki katı kadar işleme sahip. 30'un üzerinde aracı kuruluşun faaliyet gösterdiği bu piyasanın önde gelen kuruluşlarından biri de ALB Menkul.

Aralık 2012'de SPK lisansını alan ve Ocak 2013'te işlemlere başlayan ALB Menkul'de genel müdür Metin Aytekin görevinden istifa etti. Ekonomist'in edindiği bilgiye göre, Ayketin'in yerine genel müdür olarak atanan isim ise şirketin genel müdür yardımcısı pozisyonundaki Tuncay Karahan oldu. Tuncay Karahan'ın yeni görevi şirket içinde ilan edildi.

Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Fakültesi'nden mezun olan Tuncay Karahan, 1994-2012 yılları arasında Global Menkul, Garanti Yatırım, Bayındır Menkul, Gedik Yatırım, Eti Menkul, Polat Holding Raymond James şirketlerinde üst düzey görevlerde bulundu. 2012 yılından bu yana ALB Menkul'de genel müdür yardımcılığı görevini üstlenen Karahan, Ocak 2015'ten itibaren genel müdür olarak atandı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • neşe19 Ocak 2015 11:50

    Metin bey eski SPK 'lı, tedbirli, muhafazakar bir yöneticiydi. Neden istifa ettiğini bilhassa SPK nın mutlaka analiz etmesi gerekir.