E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarABD'li milletvekilleri: Kripto para konusunda Facebook'a güvenilemez---

ABD'li milletvekilleri: Kripto para konusunda Facebook'a güvenilemez

ABD'li milletvekilleri: Kripto para konusunda Facebook'a güvenilemez
20 Ekim 2021 - 08:33 borsagundem.com

ABD'li milletvekilleri: Kripto para birimini yönetme konusunda Facebook'a güvenilemez

ABD'de bir grup milletvekili, kripto para birimini yönetme konusunda Facebook Inc'e güvenilemeyeceğini öne sürdü ve sosyal medya platformunu Salı günü işleme koyduğu Novi adlı kripto para cüzdanının pilot uygulaması derhal durdurmaya çağırdı.

ABD'li Demokrat senatörler Brian Schatz, Sherrod Brown, Richard Blumenthal, Elizabeth Warren ve Tina Smith, Facebook'un iki yıllık bir kripto para birimi ve dijital cüzdan başlatma çabasına karşı olduklarını dile getirdi.

Senatörler, Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'e yazdıkları mektupta "Facebook bir kez daha agresif bir zaman çizelgesinde dijital para birimi planlarını takip ediyor ve bu planlar gerçek finansal düzenleyici ortamla uyumlu olmasa da, bir ödeme altyapısı ağı için şimdiden bir pilot uygulama başlattı. Facebook'un riskleri yönetme ve tüketicileri güvende tutma konusundaki mevcut yeteneğinin tamamen yetersiz olduğu kanıtlandığında, bir ödeme sistemini veya dijital para birimini yönetme konusunda güvenilemez" ifadelerine yer verdi.

İngiltere'de kripto para dolandırıcılığı arttı

 

ABD’nin kripto para ile imtihanı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)