Ana SayfaPiyasaPoliteknik Borsa İstanbul’a geliyor---

Politeknik Borsa İstanbul’a geliyor

13 / 13
Politeknik Borsa İstanbul’a geliyor
25 Şubat 2014 - 11:09 www.borsagundem.com

TEKNESİ VAR, ÇİFTLİĞİ VAR, EGE SEVDALISI

-İşiniz dışında sizi biraz tanıyabilir miyiz?

Atila Yaman- İTÜ mezunuyum. Daha sonra devlet bursiyeri olarak Almanya’da doktora yaptım, dolayısıyla birimiz Amerika ekolünden birimizde Almanya ekolünden geliyoruz. Doktoradan sonra devlet bursiyeri olunca tabi mecburi hizmet oluyor. Teknik üniversiteye döndüm ve çalışmaya başladım. 1981 yılında doçent oldum. Profesör olmak için 3 sene çalıştım, 3 sene daha çalışmak lazımdı… “Tekrar dönerim, bir ara profesör olurum” diye doçent olarak ayrıldım. 2 sene bir şirkette genel müdür yardımcısı olarak çalıştım. Profesyonel olarak daha sonra Politeknik’i kurdum. Üniversitede kalmak cazip gelmedi, mecburi hizmetimi bitirdim.

Bir oğlum var; yurt dışında caz müziği eğitimi aldı. Onunda kendine göre müzik eğitim malzemeleri üreten bir şirketi var.

Şirket dışında hobim deniz; bir teknem var Ayvalık’ta. Oralıyım zaten. Bir de domates, zeytin yetiştirdiğim zeytin çiftliğim var. Dolayısı ile yaz aylarında genellikle, kış aylarında da 2-3 haftada bir Ayvalık’ta oluyorum. Tavuklarımız var köpeklerimiz var, işte çiftlik hayatı… Öyle bir hayatım var orada. Her şeyin bir sonu var, şirkette sürekli kalınmaz yani…

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)