E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaZeybekci not kuruluşlarına sert çıktı---

Zeybekci not kuruluşlarına sert çıktı

Zeybekci not kuruluşlarına sert çıktı
16 Eylül 2014 - 15:24 borsagundem.com

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, kredi derecelendirme kuruluşlarını objektif olmaya çağırdı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci son zamanlarda çok tartışılan kredi derecelendirme kuruluşlarını 'objektif' olmaya çağırdı. Yüzde 5'in altındaki büyüme rakamlarının rahatsızlık yaratacağını dile getiren Bakan Zeybekci, cari açıkta hedeflerinin üzerinde iyileşme sağlandığını ifade etti.

Konuşmasında Rusya ile ticari ilişkilere de değinen Bakan " Rusya bizim için önemli, ticaretimizi artırmak istiyoruz. Rusya'ya yakın zamanda ticaret heyeti ile ziyaret yapacağız. Avrupa Birliği'nin Rusya'ya ambargosunda Türkiye'yi bağlayan bir durum yok" şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsacı16 Eylül 2014 17:19

    Sıkıysa not indirsinler hepsine kibarca güle güle deriz ... Daha geçenlerde borcunu ödeyemeyen Yunanlıların notlarını artırdılar . Yeter artık işimize bakalım ...

  • exper16 Eylül 2014 15:43

    Zorla kaşınıyoruz, adamlar zaten uyarıyor, sonunda notu kırdıracaksınız. İşte o zaman görürsünüz ekonominin halini. Sen kaale almasan da Dünya o şirketlerin ağzına bakıyor.