E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYabancı şirketlerin Türkiye'ye güveni tam---

Yabancı şirketlerin Türkiye'ye güveni tam

Yabancı şirketlerin Türkiye'ye güveni tam
24 Temmuz 2016 - 07:45 borsagundem.com

Uzun yıllardır Türkiye’de bulunan uluslararası şirketler, darbe girişimine karşın, Türkiye ekonomisine duydukları güvenin etkisiyle planladıkları yatırımları hız kesmeden sürdürecekleri mesajını verdi

Mercedes-Benz Türk yetkilileri, “950 milyon euro’yu aşan yatırımımız ve 6 binin üzerinde çalışanımız, Mercedes-Benz Türk olarak Türkiye’ye olan güvenimizin en önemli göstergesidir” dedi.

Coca Cola İçecek yetkilileri, “Türkiye, Orta Doğu, Orta Asya ve Pakistan’da faaliyet gösteren bir Türk şirketi olarak, yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz” denildi.

Unilever yetkilileri, şirketin Türkiye’de 100 yılı aşkın zamandır faaliyet gösterdiğine işaret edilerek, Unilever’in Türkiye’ye bakışının uzun vadeli olduğu bildirildi.

Canikli: "Yeni yatırımlarla ilgili önemli gelişmeler var"

Procter&Gamble Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu ise, “P&G, tüketicilerinin yaşamlarını kolaylaştırma taahhüdünü sürdürmektedir” dedi.

Allianz Türkiye CEO’su Aylin Somersan-Coqui de Türkiye’nin güçlü ekonomisine ve özverili insanlarına güvendiklerini söyledi.

Unit International Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Aysal ise darbe girişiminin bir kez daha cumhuriyetin temeli olan demokratik hukuk devletinin gücünü ortaya koyduğunu belirtti.

Borsa ve piyasada topyekün savunma

 

Rusya'dan Türkiye'ye kararname desteği

 

Mansimov, Socar ve Goldman Sachs ile masaya oturdu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)