E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa İstanbul'dan tedbir kararı yağdı---

Borsa İstanbul'dan tedbir kararı yağdı

Borsa İstanbul'dan tedbir kararı yağdı
24 Kasım 2014 - 15:28 borsagundem.com

Borsa İstanbul Yönetimi, genelgeye aykırı emir ve işlemleri nedeniyle bazı şahıslar hakkında tedbir uygulanmasına karar verdi

Borsa İstanbul A.Ş, Borsa işlemlerinin açık, düzenli ve dürüst şekilde gerçekleşmesine aykırı nitelikte emirler ve işlemleri nedeniyle Ali Murat Özkan, Cüneyt Paksoylu ve Erol Levent isimli şahıslar hakkında 2. aşama tedbir uygulanmasına karar verdi. Alınan kararlara ilişkin KAP duyuruları şöyle:

1-Ali Murat Özkan adlı yatırımcıya Borsamızın 27/06/2012 tarih ve 395 sayılı Genelgesi kapsamında tedbir getirilmesi (2. aşama)
Borsamızın 27/06/2012 tarih ve 395 sayılı Genelgesi'nin "Borsa işlemlerinin açık, düzenli ve dürüst şekilde gerçekleşmesine aykırı nitelikte emirler ve işlemler" başlıklı 4'üncü maddesinde belirtilen fiilleri gerçekleştirmesi nedeniyle, mezkur Genelge'nin  "Uygulanacak tedbirler" başlıklı 5'inci maddesinin (a) bendi uyarınca bilgilendirilmiş olmasına rağmen söz konusu fiilleri işlemeye devam ettiği anlaşılan Ali MURAT ÖZKAN isimli yatırımcının, aynı maddenin (b) bendi uyarınca kimlik bilgileri tedbiren aşağıda ilan edilmektedir. 

Yatırımcının kimlik bilgileri 
Adı Soyadı / Unvanı  : Ali Murat ÖZKAN
T.C. Kimlik No/ Vergi No :  486*****694  
Doğum Tarihi   :  **/**/1971 
Doğum Yeri   :  İ******* 
Ana Adı   :  G**** 
Baba Adı   :  H****** R****

2-Cüneyt Paksoylu adlı yatırımcıya Borsamızın 27/06/2012 tarih ve 395 sayılı Genelgesi kapsamında tedbir getirilmesi (2. aşama)
Borsamızın 27/06/2012 tarih ve 395 sayılı Genelgesi'nin "Borsa işlemlerinin açık, düzenli ve dürüst şekilde gerçekleşmesine aykırı nitelikte emirler ve işlemler" başlıklı 4'üncü maddesinde belirtilen fiilleri gerçekleştirmesi nedeniyle, mezkur Genelge'nin  "Uygulanacak tedbirler" başlıklı 5'inci maddesinin (a) bendi uyarınca bilgilendirilmiş olmasına rağmen söz konusu fiilleri işlemeye devam ettiği anlaşılan Cüneyt PAKSOYLU isimli yatırımcının, aynı maddenin (b) bendi uyarınca kimlik bilgileri tedbiren aşağıda ilan edilmektedir. 

Yatırımcının kimlik bilgileri 
Adı Soyadı / Unvanı  : Cüneyt PAKSOYLU
T.C. Kimlik No/ Vergi No :  391*****728  
Doğum Tarihi   :  **/**/1971 
Doğum Yeri   :  İ******* 
Ana Adı   :  R***** 
Baba Adı   :  H******

3-Erol LEVENT adlı yatırımcıya Borsamızın 27/06/2012 tarih ve 395 sayılı Genelgesi kapsamında tedbir getirilmesi (2. aşama)
Borsamızın 27/06/2012 tarih ve 395 sayılı Genelgesi'nin "Borsa işlemlerinin açık, düzenli ve dürüst şekilde gerçekleşmesine aykırı nitelikte emirler ve işlemler" başlıklı 4'üncü maddesinde belirtilen fiilleri gerçekleştirmesi nedeniyle, mezkur Genelge'nin  "Uygulanacak tedbirler" başlıklı 5'inci maddesinin (a) bendi uyarınca bilgilendirilmiş olmasına rağmen söz konusu fiilleri işlemeye devam ettiği anlaşılan Erol LEVENT isimli yatırımcının, aynı maddenin (b) bendi uyarınca kimlik bilgileri tedbiren aşağıda ilan edilmektedir. 

Yatırımcının kimlik bilgileri 
Adı Soyadı / Unvanı  : Erol LEVENT
T.C. Kimlik No/ Vergi No :  160*****738  
Doğum Tarihi   :  **/**/1942 
Doğum Yeri   :  İ******* 
Ana Adı   :  E**** 
Baba Adı   :  Y**** 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hangi senet?24 Kasım 2014 18:08

    facebook gruplarında ÜTOPYA senedi pazarlıyorlar. Yeni Kozal Kıtmir paravan rumuzu ile. Bunlarla ilgisi varmı bu şahısların?

  • Yorumcubaba24 Kasım 2014 15:46

    72 yaşındaki dedeye bak sen, vay fırfırik vay, gidip torunlarınla ilgilensene sen hacı...