İntıra Bey [email protected] İntıra Bey

Borsa 30 hisselerinde ortalamaların üzerinde hareket

26 Temmuz 2021, 11:20 - -

Hisse senetleri piyasasında kapanış fiyatları ağırlıklı olarak ortalamaların altında bulunuyor.

Sadece 3 Hisse ortalamaların üzerinde: Vestel, Sasa ve Kardemir D hisselerinde kapanış fiyatları hareketli ortalamaların üzerinde bulunuyor.

Grafikleri incelediğimizde:

VESTEL 8,20 VE 50 GÜNLÜK ORTALAMASININ ÜZERİNDE

Fiyat ve 5 Günlük Hareketli Ortalama

En son 3 gün önce kısa vadeli hareketli ortalamasını yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi. Fiyat, 5 günlük hareketli ortalamanın üzerinde seyrettiği için alış pozisyonunu koruyor.

5 ve 20 Gün Hareketli Ortalama

En son 2 gün önce 5 günlük hareketli ortalama, 20 günlük hareketli ortalamasını yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi. 5 günlük hareketli ortalama, 20 günlük hareketli ortalamanın üzerinde seyrettiği için alım pozisyonunu koruyor.

20 ve 50 Gün Hareketli Ortalama

En son 9 gün önce 20 günlük hareketli ortalama, 50 günlük hareketli ortalamasını yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi. 20 günlük hareketli ortalama, 50 günlük hareketli ortalamanın üzerinde seyrettiği için alım pozisyonunu koruyor.

SASA Ortalamaların üzerinde ancak hacim zayıf

Fiyat ve 5 Günlük Hareketli Ortalama

Son 3 gündür kısa vadeli hareketli ortalamasına doğru düşerek güç kaybediyor. Fiyat, 5 günlük hareketli ortalamanın üzerinde seyrettiği için alış pozisyonunu koruyor.

5 ve 20 Gün Hareketli Ortalama

Son 4 gündür 5 günlük hareketli ortalama, 20 günlük hareketli ortalamasına doğru yükselerek güç kazanıyor. 5 günlük hareketli ortalama, 20 günlük hareketli ortalamanın altında seyrettiği için satış pozisyonunu koruyor.

20 ve 50 Gün Hareketli Ortalama

En son 17 gün önce 20 günlük hareketli ortalama, 50 günlük hareketli ortalamasını aşağı yönde keserek olası bir sat sinyali verdi. 20 günlük hareketli ortalama, 50 günlük hareketli ortalamanın altında seyrettiği için satış pozisyonunu koruyor.

KARDEMİR D ORTALAMALARA GÖRE GÜÇLÜ

Fiyat ve 5 Günlük Hareketli Ortalama

Son 2 gündür kısa vadeli hareketli ortalamasına doğru düşerek güç kaybediyor. Fiyat, 5 günlük hareketli ortalamanın üzerinde seyrettiği için alış pozisyonunu koruyor.

5 ve 20 Gün Hareketli Ortalama
En son 6 gün önce 5 günlük hareketli ortalama, 20 günlük hareketli ortalamasını yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi. 5 günlük hareketli ortalama, 20 günlük hareketli ortalamanın üzerinde seyrettiği için alım pozisyonunu koruyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)