SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıUZUN VADELİ TRENDİNİ KORUYOR-
SORU : Anadolu Sigorta için beklenti nedir? Düşüş döneminde mi? Neden çıkmıyor? Gönderen : Tufan Yıldız18.08.2021, 23:05

Uzun vadede mali yapıları büyüyen firmaların hisseleri de değerlenir. Bu olağan bir durumdur. Ancak fiyat artışının hızlı yaşanması halinde kâr satışlarının gelmesi ve hissenin düzeltme yapması şaşırtıcı olmamalı. Anadolu Sigorta’nın fiyat seyri takip edildiğinde uzun vadede yükselen trend içinde hareket ettiği görülmekte. Geçtiğimiz ocak ayından bu yana ise hissede düşüş eğilimi daha baskın. Ancak halihazırda uzun vadede çıkış trendi korunuyor. Son olarak Ocak 2021’de düzeltilmiş verilerle en yüksek 8,20 TL’yi test eden hisse, piyasadaki genel düşüşe paralel olarak yönünü aşağı çevirdi ve son işlem günü olan 18 Ağustos 2021 günü kapanışını 6,34 TL’den gerçekleştirdi. Mevcut seviyeler önemli destek bölgesi olarak öne çıkıyor. Son işlem fiyatına göre gerek fiyat kazanç oranı gerekse piyasa defter değeri sektör ortalamalarının altında bulunuyor. Kamuyla en son paylaştığı 2021 altı aylık bilançosuna göre kârdaki artışın sürmesi çıkışı destekleyen önemli bir unsur. Finansal verilerde önemli bir değişimin olmaması halinde yıl sonunda da kârdaki artışın sürmesi mümkün olacaktır.

ANADOLU SIGORTA ANSGR

Alış0,00

Satış86,75

Gün İçi En Düşük86,40

Gün İçi En Yüksek89,60

PD/DD3,05

FK7,34

Fiyat86,75

Değişim-1,87%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI