E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTHY tüm zamanların yolcu rekorunu kırdı---

THY tüm zamanların yolcu rekorunu kırdı

THY tüm zamanların yolcu rekorunu kırdı
26 Nisan 2024 - 07:43 borsagundem.com

Türk Hava Yolları (THY) 2023 yılında taşıdığı 83,4 milyon yolcuyla tüm zamanların rekorunu kırdı.

2023 yılı yolcu verilerini paylaşan THY, söz konusu yılda yolcu sayısını yüzde 16,1 arttırarak 83,4 milyon yolcuya ulaştı.

İç hatlarda yüzde 19,1, dış hatlarda ise yüzde 14,4 artış meydana geldi.

"2033 Butikten Zirveye" misyonuyla yurt içi ve yurt dışı yatırımlara devam ettiklerini ifade eden THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, “Tüm zamanların en yüksek yolcu sayısına ulaşarak hedeflerimize adım adım yaklaştığımızdan bir kez daha emin olduk. Bugün, dünyada en çok ülkeye uçan havayolu olarak global uluslararası trafikte azalan talebe rağmen, yolcu sayımızda büyük bir artış kaydettik. Bu büyük başarıyı elde eden tüm çalışma arkadaşlarıma ve Türk Hava Yolları ailesine bir kez daha teşekkür ediyorum. Birlikte ülkemizi dünyada gururlandırmaya devam edeceğiz” dedi.

THY'nin yarın yapılacak bazı seferleri iptal edildi

 

THY, İstanbul Havalimanı’nda "Pet Lounge" kuracak

 

THY 2023 yılında net karını yüzde 243 oranında arttırdı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsacı26 Nisan 2024 08:18

    genel müdürün 1milyon 400 bin TL Maaş aldıgını her gün sosyal medya yada meclis vekillerinde duymaktayız rekorlarda kırmış olsa bu genel müdürün  ülkemizdeki  gerçekten aç ve perişan yaşıyan emekli de düşünülmüyorsa saaydaki neden kaybettigini anlamalı zaten halkın en çok canını sıkan bu yönetimin ücret adaletsiziligi kendi vekilleride 3.4 yerden maaş aldıgını biliyoruz ben zaten adaletsizlilere dur desin diye ampüle vermedim vede mezara kadarda oy vermem.