SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıKÂRDAKİ ARTIŞ KORUNABİLMELİ-
SORU : Sumaş Tahta’nın geleceği nasıldır? Bu hisseye uzun vadeli yatırım yapılabilir mi? Gönderen : Cengiz Keleş05.01.2023, 20:22

Borsada farklı kriterlerle hareket edilerek kazanç elde edilmesi mümkündür. Bu anlamıyla borsada kazanç elde etmek için tek bir yolun olduğunu söylemek doğru olmayacaktır. Bununla birlikte uzun vadeli hedeflerle borsaya gelinmesi önemli bir yaklaşım tarzı olduğunu da göz ardı etmemeli. Ancak kazanç sağlanması açısından tercih edilecek şirketin de doğru tespit edilebilmesi önemlidir. Bu itibarla düzenli ve istikrarlı şekilde gelir ve kâr büyümesi gerçekleştiren şirketlerin takip edilmesinde yarar var. Aynı şekilde hissenin aktif bir piyasaya sahip olmasının da gerek alım gerekse satım sırasında sorun yaşamaması açısından önemli bir ayrıntı olduğunu hatırlatmak gerekir. Sumaş Tahta’nın geçmiş yıllardaki kârlılık yapısı incelendiğinde bazen azalan bazen artan bir kârlılığa sahip olduğunu görmekteyiz. Şirketin 2021 faaliyet döneminde kârı arttı. Son açıkladığı 2022 altı aylık mali tablolarında da artış sürdü. Bu anlamıyla olumlu olarak değerlendirilse de Piyasa Öncesi İşlem Platformu’nda yer alması işlem hacminin derinlik kazanmasının önündeki en önemli engel. Tüm bunlardan ayrı olarak piyasanın genelinde gözlenen olumlu atmosferden Sumaş Tahta’nın da olumlu etkilendiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Hissenin fiyatı Mart 2020’de en düşük 6,24 TL seviyesinde bulunurken son günlerdeki satışların da etkisiyle 5 Ocak 2023 günü kapanışını 104 TL’den gerçekleştirdi.

SUMAS SUNI TAHTA SUMAS

Alış0,00

Satış580,00

Gün İçi En Düşük575,00

Gün İçi En Yüksek614,50

PD/DD14,30

FK0,00

Fiyat580,00

Değişim0,00%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI