E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ın konuğu Rizespor---

Beşiktaş'ın konuğu Rizespor

Beşiktaş'ın konuğu Rizespor
03 Mayıs 2024 - 11:20 borsagundem.com

Beşiktaş, bugün Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Peki Beşiktaş-Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda, eksikler kimler? İşte karşılaşmaya ilişkin ayrıntılar ve muhtemel 11'ler...

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Tüpraş Stadı'ndaki maç bugün saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Samet Çavuş yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Çağday Altay olacak. Müsabakada, VAR hakemi olarak da Emre Malok görev yapacak. Maç, beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Aldığı kötü sonuçların ardından puan cetvelinde 5. sıraya kadar gerileyen siyah-beyazlıların 51 puanı bulunuyor. Avrupa bileti almak isteyen ekiplerden Çaykur Rizespor ise 49 puanla 7. basamakta yer alıyor.

Ligin ilk yarısında Rize'de oynanan karşılaşmayı Beşiktaş, 4-0 kazanmıştı.

Eksikler

Beşiktaş, Çaykur Rizespor karşısına çeşitli futbolcularından yoksun çıkacak. Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Al-Musrati'nin yanı sıra tedavileri devam eden Tayfur Bingöl ve Amir Hadziahmetovic forma giyemeyecek. Serkan Emrecan Terzi ve Bakhtiyor Zaynutdinov'un da bugünkü karşılaşmada görev yapması beklenmezken, Demir Ege Tıknaz'ın durumu son antrenmanın ardından netleşecek.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Mert, Svensson, Necip, Worrall, Masuaku, Chamberlain, Salih, Ghezzal, Muci, Rashica ve Semih

Çaykur Rizespor: Gökhan, Taha, Aliqulov, Emirhan, Halil İbrahim, Shelvey, Olawoyin, Akintola, Varesanovic, Zeqiri ve Gaich

Semih ve Amartey sınırda

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy ve Daniel Amartey sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Semih Kılıçsoy ve Daniel Amartey sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak olan Alanyaspor mücadelesinde cezalı olacak. Bu arada Demir Ege Tıknaz da sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Öte yandan, sarı kart cezasını tamamlayan Jonas Svensson ise mücadelede görev verilmesi halinde forma giyebilecek.

Derbide kırmızı kart gören Al-Musrati Beşiktaş taraftarından özür diledi

 

Fenerbahçe: 2 - Beşiktaş: 1

 

Beşiktaş hocasını arıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)