E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYÖK Başkanı Saraç'tan üniversitelerde tatil açıklaması---

YÖK Başkanı Saraç'tan üniversitelerde tatil açıklaması

YÖK Başkanı Saraç'tan üniversitelerde tatil açıklaması
12 Mart 2020 - 12:26 borsagundem.com

YÖK Başkanı Yekta Saraç, korona virüse karşı alınacak önlemler kapsamında üniversitelerde eğitime ara verilmesiyle ilgili olarak, "Meselenin tatile getirilmesini doğru bulmuyorum, kararı devletin alması lazım" dedi

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç, üniversitelerde korona virüs salgınıyla ilgili alınacak önlemlerle konusunda gazetecilere açıklama yaptı.

Saraç, "Korona virüs konusunda meselenin tatile getirilmesini doğru bulmuyorum, kararı devletin alması lazım" ifadesini kullandı.

Korona virüs ile ilgili tüm üniversitelerde bir rektör yardımcısı görevlendirildiğini söyleyen Saraç, "Ciddi bir bilgilendirme sürecine başlıyoruz" dedi.

THY EuroLeague askıya alındı

Okullara korona virüs iptali

İran virüsle mücadele için IMF'den destek istedi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Korona12 Mart 2020 12:42

    Ne korona algısı yaptılar bütün dünyada yine küresel güçler devrede malesef küçük yatırımcılar yine somüruldü.piyasalar bu kadar kısa zamanda çöktuyse yine kısa zamanda cosacaktir.elbette önlem ve tedbirler alınmalı.

  • Berkay12 Mart 2020 12:37

    Vaka sayısı şöyle 3000 olsun ölen 300 olsun bekliyorlar herhalde ne aptal memlekette yaşıyoruz ya Avrupa'yi ve ABD'yi bi baksanıza hafife aldılar ağır davrandılar yok havalar ısınınca geçer dediler alay ettiler ama şu an düştükleri duruma bakın ABD olağanüstü hal ilan etti, NBA maçları iptal, Avrupadan ABD'ye uçuşlar iptal edildi hakeza İtalya tüm ticareti iptal etti olağanüstü hal ilan etti tüm ülke karantinada bilmem anlatabildim mi eğer tedbirlerde geç kalırsak çok daha ağır bedellerle karşı karşıya kalırız bir an evvel sıkı tedbirler alınmalıdır.