E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYeni haftada hava durumu nasıl olacak?---

Yeni haftada hava durumu nasıl olacak?

Yeni haftada hava durumu nasıl olacak?
25 Şubat 2024 - 10:17 borsagundem.com

Hafta sonu batı ve iç kesimlerde bahar havası hakim olacak. İstanbul'da yeni haftada sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek, Ege ve Akdeniz'de yağmur bekleniyor. İstanbul, Ankara ve diğer illerde hava durumu şöyle...

Bu hafta sonu batı ve iç kesimler, bahar havasının tadını çıkaracak. İlerleyen haftada İstanbul'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyredeceği öngörülüyor. Ege ve Akdeniz bölgelerinde ise yeni haftayla birlikte yağmur bekleniyor. İşte İstanbul, Ankara ve diğer iller için önümüzdeki günlerde beklenen hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu'nun doğusu ile Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz kıyılarının parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis ile birlikte doğu bölgelerde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor. Hava sıcaklığının ülke genelinde artacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

NTV'de yer alan habere göre, beş büyük kentte de güneş görülüyor, rüzgarlar hafif ve ılık esiyor. İstanbul 19, Ankara 16, İzmir 22, Bursa 20, Antalya 21 derece. Pazartesi de ılık başlayacak ama Antalya'da yağmur var, İzmir de bulutlanacak, hafif yağmur görülebilir.

Marmara'da bahar havası var, Edirne ve Balıkesir 19, Sakarya 21 derece. Bölgede akşam sis oluşabilir. Yeni hafta da ılık ve açık başlayacak.

Bahar havası devam edecek mi? Yeni haftada hava durumu nasıl olacak? - 3

İç Anadolu'da sıcaklık bu aya göre çok yükseldi, Eskişehir 17, Kayseri 15, Niğde 14 derece. Gece olduğunda ise Sivas -1, Kayseri 1 dereceye iniyor.

Ege'de lodos hafif, yine bahar havası hakim, Muğla 18, Manisa 20, Afyon 15, Bodrum 22 derece. Akşam hava biraz bulutlanacak, Pazartesi Muğla, Aydın, denizle kesiminde yağmur var.

Bahar havası devam edecek mi? Yeni haftada hava durumu nasıl olacak? - 4

Akdeniz güneşli ve ılık, Adana 23, Kahramanmaraş 17, Isparta 18 derece. Pazartesi bölgede yağış geçişleri bekleniyor. Güneydoğu güneşli, Gaziantep 16, Diyarbakır 15, Şanlıurfa 18 derece.

Bahar havası devam edecek mi? Yeni haftada hava durumu nasıl olacak? - 5

Karadeniz'de hafta sonu güneşli geçiyor. Bölgenin batısı, doğusundan daha ılık, Zonguldak 16, Bolu 17, Samsun 14, Trabzon 13 derece. Doğu Anadolu güneşli ama don var, gece Erzurum -5, Kars -9 derece. Malatya ise öğle 14 derece.

Bahar havası devam edecek mi? Yeni haftada hava durumu nasıl olacak? - 6

25 ŞUBAT PAZAR HAVA DURUMU

Bahar havası devam edecek mi? Yeni haftada hava durumu nasıl olacak? - 7

26 ŞUBAT PAZARTESİ HAVA DURUMU

Bahar havası devam edecek mi? Yeni haftada hava durumu nasıl olacak? - 8

27 ŞUBAT SALI HAVA DURUMU

Bahar havası devam edecek mi? Yeni haftada hava durumu nasıl olacak? - 9

28 ŞUBAT ÇARŞAMBA HAVA DURUMU

Bahar havası devam edecek mi? Yeni haftada hava durumu nasıl olacak? - 10

29 ŞUBAT PERŞEMBE HAVA DURUMU

İşte hafta sonu için hava durumu tahmini

 

İşte önümüzdeki hafta beklenen hava durumu!

 

Bu tarihe dikkat: Birçok il için flaş hava durumu uyarısı!

 

Hava durumu nasıl seyredecek?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)