E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisYatırım Finansman’da üst düzey atama---

Yatırım Finansman’da üst düzey atama

Yatırım Finansman’da üst düzey atama
02 Ağustos 2016 - 13:34 borsagundem.com

Yatırım Finansman Genel Müdür Yardımcılığı’na Emre Murat Ünal atandı

Türkiye'nin ilk aracı kurumu olarak 2016’da sektördeki 40. yılını kutlayan Yatırım Finansman Menkul Değerler, Türkiye genelinde önemli merkezlerdeki 9 şubesiyle bireysel ve kurumsal yatırımcılara sermaye piyasası aracılık hizmetleri sunuyor. Türkiye İş Bankası ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'nın iştiraki olan Yatırım Finansman, bu dönemde teknoloji yatırımlarıyla müşterileri adına fark yaratmayı amaçlıyor.

Yatırım Finansman’da bu bakış açısıyla ekip yapılanması devam ediyor. 2015 yılından beri Bilgi İşlem Müdürlüğü’nden sorumlu Koordinatör olarak görev yapan Emre Murat Ünal, 2016 Temmuz ayı itibarıyla Bilgi İşlem Müdürlüğü ile birlikte İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Müdürlüğü’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

EMRE MURAT ÜNAL KİMDİR?

1976 doğumlu olan Emre Murat Ünal, 1997 yılında Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi’nden İşletme lisans derecesine sahip olan Ünal, 2007 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nde Yazılım Mühendisliği yüksek lisansını tamamladı.

Finans sektöründe 19 yıldır kariyerini sürdüren Ünal, finansal çözümler sunan önemli teknoloji firmalarında ve önde gelen borsa aracı kurumlarında bilgi teknolojileriyle ilgili çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)