E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA'nın ceza kararına Galatasaray'dan flaş tepki!---

UEFA'nın ceza kararına Galatasaray'dan flaş tepki!

UEFA'nın ceza kararına Galatasaray'dan flaş tepki!
02 Mart 2016 - 14:20 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Fatih İşbecer, UEFA'nın verdiği 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

UEFA'nın Galatasaray'a verdiği 1 yıl Avrupa Kupalarından men cezası, sarı kırmızılı kulüpte de değerlendirilmeye başlandı. 

UEFA ile yapılan toplantılara katılan genel sekreter Fatih İşbecer daha önce konuşulan 1 artı 1 yıllık cezanın kalkmasının memnuniyet verici olduğunu ve önümüzdeki sezon bunu değerlendirerek sıkıntıları aşacaklarını söyledi. 

UEFA'nın kendilerine ulaşan karar mektubunun 21 sayfa olduğunu ve bunu tam olarak tercüme ettikten sonra CAS'a gidip gitmeme yönünde karar alacaklarını da vurgulayan İşbecer, bu durumu şöyle özetledi:

"ARTI 1 YIL TEHLİKESİNİN KALMASI SEVİNDİRİCİ"

"En azından artı 1 yıl tehlikesinin ortadan kalkması sevindirici. Şimdi bunu çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu sezon Avrupa'ya katılma hakkını elde edip cezamızı çekmemiz gerek. Devamında tasarruf ve akılcı politikalarla takımı revize etmeliyiz. Bir yıl sonra yeniden Şampiyonlar Ligi'nde yer almanın planlarını hazırlamaya başlıyoruz. Çok kötümser olmaya gerek yok."    

Fatih İşbecer'in bu açıklamasıyla beraber Galatasaray bu sezon Avrupa Kupaları'na katılma hakkını elde ederse, önümüzdeki kupalarda yer almayacak ve cezasını 2016-17 sezonunda tamamlamış olacak. Eğer Galatasaray bu sezon kupalara katılma hakkını elde edemezse cezası 2017-18'de çekerek tamamlayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • naptığını biliyorsa iyi03 Mart 2016 12:12

    çok fazla ıvır zıvır lokanta otel aldı hepsini kontrol etmesi imkansız iyi kazıklar yiyecektir

  • Koray 02 Mart 2016 15:00

    Daha çok hotel alırlar. Götürenlerdenler. Adamın bütün basın yayını akp yayın organı gibi . Bütün yandaş tv ve gazetelerle sekronize olarak akp nin olumsuzlukları kamufle etmeyi diğer bütün muhalif grupları yalan dolan kurgu haberlerle gözden düşürmeyi görev edinmişler.

  • uyan hacı02 Mart 2016 14:32

    kervansaray ın tüm otelleri yakında icradan satışa çıkar haberiniz olsun