E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKurul üyeleri artık seçimle belirlenecek---

Kurul üyeleri artık seçimle belirlenecek

Kurul üyeleri artık seçimle belirlenecek
24 Şubat 2016 - 17:51 borsagundem.com

TFF Başkanı Demirören, önümüzdeki sezondan itibaren MHK, PFDK ve Tahkim Kurulu üyelerinin seçimle belirleneceğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray-Trabzonspor maçında yaşanan hakem skandalının ardından basın toplantısı düzenledi. Demirören, önümüzdeki sezondan itibaren MHK, PFDK ve Tahkim Kurulu üyelerinin seçimle belirleneceğini açıkladı.
İşte Demirören'in açıklamalarından satırbaşları:

-"Bugün burada buluşmamızın sebebi sadece Galatasaray - Trabzonspor maçında yaşananlar değil. İsimler değişir, hakemler değişir, yöneticiler değişir; dedikodular, komplo teorileri değişmez. Şu hakem düdüğü assın, bu hakem kokartını assın. Bu sene bir de bahis iddiası eklendi."

-"Bu ortamda federasyondan beklenen bellidir. Ben bunları yapmayacağım. MHK'nın istifasını istemeyeceğim. Düzen değişmedikçe yarın başka bir camianın canı da yanacaktır."

-"Benim bir değil iki mağduriyetim var. Ben de Trabzonspor camiası kadar yaşananlara üzüldüm. Diğer bir mağduriyetim ise genç ve deneyimli bir hakemimizi kaybetmemiz oldu."
"Aynı şekilde yaşamaya devam edersek, daha çok hakem kaybedeğiz. Şu anda çözümle karşınızdayız. Federasyon töhmet altında bırakılıyor."

-"Yöneticilerin maç sonu yaptığı açıklamayı dinleyeceğimize, genç yeteneklerin hayallerini dinlemeye zaman ayırırız. Hep hayalimizi kurduğumuz yeni futbol hayali için canla başla mücadele etmeye çalışacağız."

-"Bu tarihi bir kenara not edin lütfen. Yeni sistemin kapılarını uygulama sürecine açıyoruz."

-"Artık kurulları federasyon atamayacak, futbol ailesinin üyeleri seçecek. Sadece MHK değil, PFDK, Tahkim Kurulu için de bu sistem uygulanacak. Bu sistemin tüm ayrıntılarını netleştirip, önümüzdeki sezon hayata geçirmeyi planlıyoruz."

-"Bu sistemin tüm ayrıntılarını netleştirip, önümüzdeki sezon hayata geçirmeyi planlıyoruz."

-"Gelin sorunun parçası olmaktan vazgeçelim. Gelin çözümün aktörleri olalım."
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)