E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAbdurrahim Albayrak geri mi dönüyor---

Abdurrahim Albayrak geri mi dönüyor

Abdurrahim Albayrak geri mi dönüyor
03 Mart 2016 - 16:16 borsagundem.com

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, UEFA'nın verdiği 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasının ardından açıklama yaptı.

Galatasaray taraftarının sevgilisi Abdurrahim Albayrak, sarı kırmızılı kulübün UEFA'dan aldığı cezayı değerlendirdi ve yöneticiliğe dönüp dönmeyeceği yönündeki sorulara net bir yanıt verdi.

UEFA'dan gelen ceza sonrasında üzülmemenin elde olmadığını ve Galatasaray'ın bir dünya markası olduğunu dile getiren Albayrak, "Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden en iyi kulüp Galatasaray. UEFA Kupası'nı alan, çeyrek finallere çıkan Galatasaray ama UEFA'nın bize vermiş olduğu bu ceza benim gibi milyonları çok üzdü. Diliyorumki bu ceza hepimizin kulağına küpe olsun, bütün camiayı birleştirsin Galatasaray'ı yine eski günlerine kavuşturmanın yollarını arayalım" dedi.

"HEPİMİZİN İÇİ YANIYOR"

Sarı kırmızılı camianın Galatasaray Kulübü'nün menfaatleri için birleşmesi gerektiğini belirten Albayrak, şöyle devam etti:

"Buradan bütün Galatasaray duayenlerine sesleniyorum; hepimizin içi yanıyor bu gidişattan. Hepimiz çok üzülüyoruz. Tribünlerin de dediği gibi 'tam zamanı' birleşmenin, birlik olmanın tam zamanı. Artık hiç vakit kaybetmeden gelin hep berebar birlik olalım, Galatasaray'ı beraber nasıl bir yerlere götüreceğimizin planlarını yapalım. Galatasaray'ın düzlüğe çıkması için elimizden ne geliyorsa her fedakarlığı yapalım, yapmaya da hazır olalım."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • OEKYCİ BİLO.03 Mart 2016 22:39

    YALANCININ ANASINI ÇİFT OKEYLEN taşlıyayım.

  • abd verileri bu gün etkili dünyada03 Mart 2016 17:31

    bugün açıklanan abd verileri martta faiz arttırımı korkusu arttırabilir ki bu da haftaya borsalarda düşüş olarak yansıyabilir.

  • fan fin fon!!!alıyormuş???03 Mart 2016 17:24

    sakın yerli malı fan fin fonlar dışardan alıp içerden kendi yerli mallarını satıyor olmasın da!yaza giren borsalardan bu güne dek pek hayır olmadı da bu yıl bir de dışarda savaşlar,rusya batışı v.b. şeyler de cabası iken aman dikkat.

  • şakir03 Mart 2016 17:06

    düşüşecek yazın kenara...

  • pala03 Mart 2016 16:51

    bıyıklılar onlar. piyasda kalan son paraları borsaya çekiyorlar. kartal avını yüksekten atar.

  • mete03 Mart 2016 16:34

    Alicaklar tabi ki de bahar geliyor her taraf yeşillenicek gari...

  • Guester03 Mart 2016 16:30

    Yabancı derken bizim manipülatörlerin kurdukları fonlar mı?