E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor'da UEFA tedirginliği---

Trabzonspor'da UEFA tedirginliği

Trabzonspor'da UEFA tedirginliği
01 Mart 2016 - 17:14 borsagundem.com

Trabzonspor’a büyük şok… Sportif ve ekonomik olarak tarihinin en kötü günlerini geçiren Trabzonspor’a bir darbenin de UEFA’dan geldiği öne sürüldü.

İddiaya göre, geçtiğimiz cumartesi günü oynanan Osmanlıspor maçı öncesi İsviçre’ye giderek UEFA yetkilileri ile bir görüşme yapan Kulüp Başkanı Muharrem Usta’nın, mali yapının toparlanması adına yaptıkları hamleleri yetkililere aktardığı ancak UEFA’nın ceza verme noktasında kararlı olduğu belirtildi.

“ÇOK ZOR DURUMDAYIZ”

Başkan Muharrem Usta’nın, kulüp eski futbolcuları ile İstanbul’da yaptığı toplantıda, UEFA’nın Trabzonspor’a vermeyi planladığı cezayı bu isimlerle paylaştığı ve, “UEFA tabloyu gördü ve maalesef bize 2+2 yıl Avrupa’dan men cezası vermeyi düşünüyor. Gerekli savunmaları yaptık, revizyonlarımızdan bahsettik. Kendilerine yeni bir tablo sunacağız. Bu cezanın önüne geçmeye çalışıyoruz” dediği iddia edildi. (Kuzey Ekspres)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BİROL DİZDAR01 Mart 2016 17:06

    Yatırım fonu alanlar dikkat etmeli:Özel şirket bonosu taşıyan yatırım fonları alınırken yatırımcıların çok dikkat etmeleri şart oldu: Yatım fonu içinde özel şirket bonosu varsa bu bonoların hangi şirkete ait olduklarını bulacaksınız. Sonra bu bu şirketin mali durumunu inçeleyeceksiniz. Bu konuda da uzman olmanız gerekir. Zira bilanço inceleyip şirketin bonoların kuponlarını zamanında ödeme güçü olup olmadığına karar vereceksiniz. Bu şirketin mali durumunu bu şekilde araştırdıktan sonra alıp almamaya karar vereceksiniz. Bu araştırmayı yapmanız konusunda herhangi bir yasal veya SPK tarfından çıkarılmış bir karar olmamasına rağmen eğer bu yatırım fonu içinde bir şirket temerrüde düşerde kupunun ödeyemezse yatırım fonunuz için açıklanacak fiyatta bir düşüm olacağından zarara uğramanız kesin. Peki bu zarardan yatırımcı neden sorumlu oluyor? diye bir soru sorabilirsiniz. Açıklamalar sizi tatmin etmeyecektir. Zira sizin bu zararın oluşmasında hiçbir kusurunuz, hatanız olmamasına rağmen neden bu zararı ben yükleneyim diye düşünecek ve ilgili birimlere baş vuracaksınız. Nasıl bir sonuç alırsınız bilemem. Ancak SPK da sizi haksız görürse uğradığınız zararla başbaşa kalırsınız. O nedenle içinde özel şirketler olan yatırım fonlarını alırken yukarıda saydığım araştırmaları yapabiliyorsanız alıp almama konusunda kendi sorumluluğunuzla karşı karşıya kalırsınız. Aksi halde AYNES GIDA firması gibi demerrüde düşüp de kuponunu ödeyemeyen AZİMUT KISA VAdELİ BORÇLANMA ARAÇLAR FONU'na sahip bizim gibi yatırımcının başına gelen zararla karşılaşabilirsiniz.