E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaÜcretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda yılın ilk dersi 19 Ocak’ta---

Ücretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda yılın ilk dersi 19 Ocak’ta

Ücretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda yılın ilk dersi 19 Ocak’ta
16 Ocak 2020 - 13:05 borsagundem.com

Borsacılar, yatırımcı adayları, Borsagundem.com sponsorluğunda, Grafiknediyor.com organizasyonunda, usta stratejist Serdar Uluca’nın eğitmenliğindeki, Güniçi İşlem Stratejileri dersinde buluşuyor.  

BORSAGUNDEM.COM

Finansal okuryazarlığın bayrak adresi Borsagundem.com’un sponsorluğunda başlatılan  eğitim fırtınasında yeni yılda ilk dev atak…

Borsagundem.com ile teknik analizin ünlü adresi Grafiknediyor.com işbirliğinde yürütülen ‘trader eğitim webinarları” Güniçi İşlem Stratejileri konu başlığı altında devam ediyor.

Borsacı adayları ve yatırımcılar, usta stratejist Serdar Uluca ile çarpıcı konuyla ilgili olarak hafta sonu internetten eğitimde buluşuyor.

KAYITLAR BAŞLADI

Borsagundem.com okurları için ücretsiz olan ve 19 Ocak Pazar günü düzenlenecek eğitim, 20.30’da başlayacak. Derste, “Güniçi hisse işlemi yaparken bakılan temel göstergeler”, “Gap-up/Gap-down İşlem stratejileri”, “Pivot Trading”, “Korelatif Grafiklerle güçlü hisseler nasıl bulunur?”, “Breakout Stratejisi”, “Trap Stratejisi”, “Momentum Stratejisi” konuları ele alınacak.

“Örnek uygulamalar” eşliğinde Serdar Uluca’nın derin tecrübesiyle aktaracağı özel bilgiler ve soru cevaplarla katılımcıların kafalarındaki tüm bilinmezler yanıt bulacak.

Ücretsiz eğitime katılmak için aşağıdaki linki tıklayın…

Özel not: Webinar katılımcısı Borsagundem.com okuyucuları özel iki haftalık Grafiknediyor.com Gold Üyeliğe ücretsiz olarak kavuşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)