E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaÜcretsiz borsa eğitimi bu kez Bursa’da---

Ücretsiz borsa eğitimi bu kez Bursa’da

Ücretsiz borsa eğitimi bu kez Bursa’da
28 Mart 2016 - 12:42 borsagundem.com

Gedik Yatırım, SPYD ve Gündem Medya Grubu’nun işbirliği ile hayata geçen Bilinçli Yatırımcı Seferberliği eğitimlerinin ikincisi 9 Nisan’da Bursa’da…

Çeyrek asırdır faaliyet gösteren Gedik Yatırım 2016 yılında yeni ve dev bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği ve Gündem Medya Grubu işbirliği ile finans piyasaları hakkında tasarruf sahiplerini bilgilendirmek üzere seminer dizinine başladı.

İlki 20 Şubat 2016’da İstanbul’da düzenlenen ve çok büyük ilgi gören “Paramı Ne Yapayım?” etkinliğinin ikinci durağı ise Bursa. 9 Nisan Cumartesi günü Hotel Çelik Palas’ta gerçekleştirilecek ve Gedik Yatırım Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Can Pamir, Kaldıraçlı İşlemler Direktörü Levent Kerik ile Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği Başkanı Arif Ünver tarafından verilecek eğitimlerde, moderatörlük görevini Aslı Şafak üstlenecek.

Yatırımcıların risk getiri tercihi ve profil tespiti, ekonomi ve sermaye piyasası ilişkisi, sermaye piyasası araçları ve dinamikleri (spot ve türev işlemler) ile yatırımcı hakları gibi konuların işleneceği seminere kayıtlar başladı.

GEDİK YATIRIM SPONSORLUĞU

Ülkemizde hali hazırda düşük olan tasarruf oranları, bu alandaki verimlilik faktörünü daha da önemli kılmıştır. Finans sektörünün itibarlı sivil toplum örgütü Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği ve Gündem Medya desteği ile değer katması planlanan bu etkinlik dizini Gedik Yatırım sponsorluğu ile hayata geçiriliyor. Dört oturumda ve 13:00 - 17:00 saatleri arasında konusunda uzman konuşmacıların gerçekleştireceği eğitimlerin ardından, katılımcıların tasarrufları ile ilgili sorularına yanıt bulma imkanına sahip olacağı interaktif soru cevap seansı yer alacak.

EĞİTİMCİLER CAN PAMİR, ARİF ÜNVER VE LEVENT KERİK

Bankacılık kariyerine 1998 yılında başlayan Can Pamir, Finansbank bünyesindeki yurt içi ve yurt dışı deneyimleri sonrasında 2006 yılında İş Yatırım’da Pazarlama Müdürlüğü’nü kurdu. 2015 yılı Nisan ayında ise Gedik Yatırım’a Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katıldı.

SPYD’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Borsa Gündem’de köşe yazarlığı sorumlulukları olan Arif Ünver, Data Finans Veri ve Bilgi Hizmetleri kurucu ortağı ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak kariyerine devam etmektedir.

27 yıllık kariyerinin , son 18 yılını finans sektöründe geçiren Levent Kerik ; yerli ve yabancı birçok banka ve aracı kurumda yatırım uzmanlığı, portföy yöneticiliği, türev piyasalar direktörlüğü gibi bir çok görevde bulunmuştur. Bu görevlerine ek olarak Sermaye Piyasaları Yatırımcıları Derneği’nin kurucu yönetim kurulu üyelerinden olup, son 4 yıl içinde yaklaşık 15 üniversitede sermaye piyasaları ile ilgili konferanslar vermiştir. Halen Gedik Yatırm’da Kaldıraçlı İşlemler bölümünde direktör olarak görevine devam etmekte olup, aynı zamanda son 3 yıldır da Bahçeşehir Üniversitesi’nde Türev Piyasalar üzerine eğitimler vermektedir.



GEDİK YATIRIM HAKKINDA

Gedik Yatırım, faaliyet göstermeye başladığı 1991 yılından bu yana kaliteli, kapsamlı ve yaygın hizmet anlayışı ile yatırımcı memnuniyetine en üst düzeyde önem vererek güvenilirlik, işlem hacmi ve yaygın çalışma konularında Sermaye Piyasalarının önde gelen yatırım kuruluşlarından biridir. Türkiye’nin gelişip büyümesinde sermaye piyasalarının önemine inanan Gedik Yatırım, halka açık bir yatırım kuruluşudur. 310 çalışanı, Türkiye çapındaki 28 şubesi, tümü acentesi olan Fibabanka şubeleri ve stratejik işbirliği içerisinde olduğu tüm PTT işyerleri ile banka kökenli olmayan yatırım kuruluşları arasında en yaygın çalışan kuruluştur. PTT ile gerçekleştirdiği işbirliği sayesinde tasarruf sahipleri, PTT Merkezlerinden de hesap açmak üzere gerekli evraklara ulaşabilmekte, doldurdukları evrakları ücretsiz olarak gönderebilmekte ve para işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilmektedirler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)