E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSürpriz transfer!---

Sürpriz transfer!

Sürpriz transfer!
03 Aralık 2013 - 16:23 borsagundem.com

Ekonomist Özlem Bayraktar Gökşen Philip Capital'e transfer oldu

Ekranların tanıdık yüzü, sermaye piyasaları uzmanı ekonomist Özlem Bayraktar Gökşen Phillip Capital'e transfer oldu. Gökşen son olarak Alkhair Capital'de araştırma müdürü olarak çalışıyordu. 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet04 Aralık 2013 22:33

    Ben bu bayanları anlamam bu sektörde evleninceye kadar sonra ekrana elveda eden çok

  • as04 Aralık 2013 19:47

    bu ekranların en baba yorumcusu ahmet mergen gerçekleri o söyler hanfendiye bişey demiyorum başarılar dilerim amma velakin onun gibiler kuzuyu kurt boğduktan sonra herkes söyler önemli olan öncesi bizim millet ne kadar bilimsel biliyor herşeyi ahmet baba gibi bizim dilimizden konuşssunlar.degerli editörüm yayınlarsan sevinirim.

  • azimli.03 Aralık 2013 16:41

    tv den izliyorum arada sırada barış ile güzel sohbet muhabbetleri var, samimi sempatik araştırmacı,i her soruya bir cevap vermeye çalışıyor :) ama elinden geldiğince çalışıyor... bu tv programı kendısını araştırmaya mecbur itiyor... böylece mesleğinde dağada pişmiş durumda... eee en azından arada sırada gülücüklerde arıtır :D genelde asık suratlı ciddi tiplerdir bu ekonomist bayanlar.. iyi olmuş... iyi bir kişiliğide var belliki.. başarılar dilerim... barış in programda güzel yanı samimi sıcak kanlı 40 yıllık arkadaş gibi dinliyorum atışmalarını...