E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarSert yükselen 3 altcoin---

Sert yükselen 3 altcoin

Sert yükselen 3 altcoin
19 Ekim 2021 - 08:45 borsagundem.com

Altcoin piyasasındaki hareketler mercek altında. Altcoinlerde ANK, STX ve KDA para birimleri son 24 saat içinde çift haneli kazançlar elde ederek piyasa genelinde öne çıktı.

Bitcoin (BTC) fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesinin eşiğinde. Yatırımcılar ilk Bitcoin borsa yatırım fonunun (ETF) resmi duyurusunu beklerken kripto para piyasası 18 Ekim'de endişeli de olsa iyimser bir havaya sahipti.

Piyasa ETF lansmanını beklerken, BTC boğaları 62.000 dolar seviyesini destek haline getirmek için mücadele ediyor. Bu arada trader’lar, Bitcoin fiyatı konsolide olduğu için kazançlarını değerlendirmek adına alternatiflere yöneldi. Haliyle 18 Ekim'de birkaç altcoin çift haneli yükseliş yakaladı.

Son 24 saatte en çok değer kazanan altcoin’ler, sırasıyla Ankr Network (ANKR), Stacks (STX) ve Kadena (KDA) oldu.

Ankr Network, Sacramento Kings ile ortak oldu

Ankr Network'ün blockchain çözümü, kripto para ekosistemine güç sağlamak için dünyanın dört bir yanındaki cihaz ve veri merkezlerindeki boşta kalan işlem gücünü sisteme dahil ediyor.

Son fiyat artışından önce 17 Ekim'de ANKR için yükseliş tespit etmeye başladı.


Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi ANKR için VORTECS™ Skoru 17 Ekim'de yükselmeye başladı ve ertesi gün fiyatın yüzde 46 artmasından yaklaşık dört saat önce 70'e yükseldi.

ANKR için fiyat artışı, projenin Ulusal Basketbol Birliği (NBA) takımı Sacramento Kings ile sponsorluk anlaşmasının ardından geldi.

Stacks, Bitcoin ağında akıllı sözleşme çalıştırma hedefinde

Stacks (STX), Bitcoin ağına akıllı sözleşme ve merkeziyetsiz uygulama getirmeye odaklanan birinci katman blockchain çözümü.

Son fiyat artışından önce 11 Ekim'de STX için yükseliş görünümü tespit etmeye başladı.


Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi STX için VORTECS™ Skoru 11 Ekim'de yükselmeye başladı ve fiyatın bir sonraki hafta yüzde 55 oranında artmaya başlamasından yaklaşık beş saat önce 88'e ulaştı.

STX ağındaki artış, BTC ETF'sinin onaylanmasına dair artan beklenti ve daha geniş bir yatırımcı topluluğunun ekosisteme dahil olma ihtimali üzerine yaşandı.

Kadena, NFT özellikleri ekliyor

Kadena'nın (KDA) fiyatı da son 24 saatte yükselişe geçti.

16 Ekim'de 2,14 dolara düştükten sonra, 24 saatlik işlem hacmi yüzde 313 artarak 9,4 milyon dolara yükselirken, KDA'nın fiyatının 18 Ekim'de yüzde 30 artışla 2,79 dolara yükseldiğini gösteriyor.


KDA için ivme artışı, protokolün Kadena ekosistemine inşa edilmiş bir benzersiz token (NFT) piyasasını getirecek olan Immutable Records ile ortaklığının ardından gerçekleşti.

Genel kripto para piyasa değeri şu anda 2,462 trilyon dolar ve Bitcoin’in hakimiyet oranı da yüzde 47,2 seviyesinde.

İngiltere'de kripto para dolandırıcılığı arttı

 

ABD’nin kripto para ile imtihanı

 

Bitcoin borsa yatırım fonu yarın işleme açılacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)