E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSermaye Piyasaları ve yatırımcı hakları bu kongrede konuşulacak---

Sermaye Piyasaları ve yatırımcı hakları bu kongrede konuşulacak

Sermaye Piyasaları ve yatırımcı hakları bu kongrede konuşulacak
18 Kasım 2022 - 12:52 borsagundem.com

Borsa Uzmanları Derneği ve Sarıyer Belediyesi’nin işbirliğinde düzenlenecek 1. Sarıyer Ekonomi Kongresi, 19-20 Kasım'da gerçekleştirilecek. Etkinlikte ekonomik gelişmeler, sermaye piyasaları, yatırımcı hakları, finansal çözümler konuşulacak.

Borsa Uzmanları Derneği ile Sarıyer Belediyesi’nin işbirliğinde düzenlenecek olan 1. Sarıyer Ekonomi Kongresi yarın başlıyor. Sermaye Piyasası Uzmanları ve Yatırımcıları Konferansı iki gün sürecek. 19-20 Kasım’da gerçekleştirilecek etkinlik, davetlileri yoğun bir programla ağırlayacak.

Programın ilk gününde Dünya ve Türkiye ekonomisi nereye gidiyor; Belediyeler için finansal Çözümler, Sermaye Piyasalarının gelişimi konuları 3 ayrı oturumda ele alınacak. İkinci gün oturumlarında ise, Sermaye Piyasalarında Değişim ve Bağımsız Yatırım Danışmanlığı, Sermaye Piyasalarında Yatırımcı İlişkileri ve Finansal İletişim, Sermaye Piyasalarında Girişimcilik ve Finansal Okur yazarlık tartışılacak.

Program çerçevesinde Dünya ve Türkiye ekonomisinde yaşananlar, beklentiler; belediyeler için finansal kaynak yöntemleri, Türkiye Sermaye Piyasalarının gelişimi, yapılması gerekenler, çözüm önerileri, yatırımcı hakları, mağdur yatırımcılar, Finansal okuryazarlık gibi konular uzman görüşleriyle ele alınacak.

1.Sarıyer Ekonomi Kongresi’nin açılış konuşmacıları, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Borsa Uzmanları Derneği Başkanı Ali Aydemir, CHP Genel Başkan Yardımıcısı Lale Karabıyık ve İyi Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta. Oturumlar, Prof. Dr. Sinan Alçın, Prof.Dr. Ege Yazgan, Prof. Dr. Şevket Sayılgan, Prof. Dr. Ali Hepşen’in de aralarında olduğu, alanında uzman 24 önemli ismin katılımıyla gerçekleştirilecek.    



Günün önemli şirket haberleri 18/11/2022

 

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)