E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSalgın hafifliyor sinyalleri altın fiyatlarını düşürüyor---

Salgın hafifliyor sinyalleri altın fiyatlarını düşürüyor

Salgın hafifliyor sinyalleri altın fiyatlarını düşürüyor
01 Mayıs 2020 - 12:43 borsagundem.com

Türkiye’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle piyasalar kapalı olsa da küresel altın fiyatları salgında zirvenin geçildiği işaretleriyle düşüşe geçti

Mayıs ayının ilk gününde altının alış ve satış fiyatında düşüş yaşandı. Bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ve resmî tatil olduğu için Türkiye'de piyasalar kapalı.

Altın fiyatları, aralarında İngiltere'nin de olduğu Avrupa ülkelerinin korona virüs salgınında zirvenin geçildiğine ilişkin temkinli işaretler vermesi ve ABD'de vaka sayısının bu ayın en yavaş artışını gerçekleştirmesinin ardından son yedi haftanın en büyük haftalık kaybına yöneldi ve güne düşüşle başladı.

Çeyrek altın bugün 620 liradan satılırken gram altın 378 lira, Cumhuriyet altını da 2,478 liradan alıcı buluyor. Altının ons fiyatı ise 1.672 dolarda dengelendi.

Bugün ABD'de imalat sanayi Satın Alma Yöneticileri Endeksi (PMI) ve ISM imalat sanayi endeksi verileri takip edilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandas03 Mayıs 2020 16:59

    1 ekmek 1 altin olacak ilerde tarlari otel yapin benzinlik yapin yada site

  • Nurullah KANTAŞ02 Mayıs 2020 15:18

    Gram altın asla 350'nin altına inmeyecek ve sürekli yükselişe devam edecek.Birçok bankanın piyasa verileri düşüş olmasına rağmen altın fiyatını asla düşürmüyorlar.Çünkü altın Pazartesinden itibaren 383 ü tekrardan bulacak.Salı günü gram altın 386 olacaktır.Tekrar cuma gününe düşüşe geçip haftayı 380 ile kapatacaktır.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU01 Mayıs 2020 22:14

    sizler aptalmısınız altın hiç düşermi karşılıksız dolar basıltın trilyonlarca altın düşecekmiş güldürmeyin beni altınlarınızı sahip çıkın reis ne dedi çıkın dolardan euro dan altın alın demedimi ben onu üç sene önce dinledim üçe katladım paramı.

  • Yunus ÖZTÜRK01 Mayıs 2020 13:28

    Salgın mı düşüyor? Bu ne saçma sapan haber ya aşımı bulundu? İlaç ile tedavimi oldu? Sırf küçük yatırımcının elinde olanı almak dünyayı fakirleştirmek maksat pazartesi altın tekrar 385 TL ....