E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSabancılar arasında restoran rekabeti---

Sabancılar arasında restoran rekabeti

Sabancılar arasında restoran rekabeti
03 Şubat 2014 - 10:16 borsagundem.com

Demet Sabancı-Cengiz Çetindoğan çiftinin; ellerini yeme-içme işine göz kırpan kuzenleri Ali Sabancı'dan çabuk tutup sektöre girdi

Demsa'nın patronları Demet Sabancı-Cengiz Çetindoğan çiftinin; ellerini yeme-içme işine göz kırpan kuzenleri Ali Sabancı'dan çabuk tutup sektöre girdi..

Sabah'ın haberine göre, çift, Metin Şen, Nedim Keçeli ve Cenk Önal'ın geçen yıl kurduğu, yeme-içme sektöründe hizmet veren 'Dine' adlı şirketin yüzde 50'sini satın almıştı. Bu yıl üç restoran açmayı planladığını bildiğim ortaklar, ilk restoranlarını Kanyon'da açacak gibi gözüküyor.

BAKALIM HANGİSİNİ AÇACAKLAR!

Çetindoğan çifti, Harvey Nichols'ı satın aldığında Doors Group'un patronları ile el sıkışmış, onlar da Harvey Nichols'ın girişine İtalyan restoranı Gina'yı açmıştı. Ancak duydum ki, sözleşmeleri bitiyormuş.

Çetindoğan çifti de, kendi restoranlarını açmak için Doors Group'la sözleşmeyi uzatmayacakmış!

'Dine'ın patronları; New York'ta 19 restoran zinciri olan Serafina ile anlaşmış, diğer restoranları Cognac ve Geisha'yı da portföylerine katmıştı.

Dubai'nin ünlü restoranı Noodlehouse ile St. Tropez'nin favorilerinden Brasseria Des Arts'ın isim hakları onlarda. Bence Harvey Nichols'ın girişine, benim de New York'taki favori İtalyan restoranım olan Serafina'yı açmalılar.

Vallahi ortalığı yıkıp geçerler...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • demsa03 Şubat 2014 18:14

    demet hanımı çok seviyor ve beğeniyoruz çok başarılı, sabancının gururudur. yolun açık olsun demet hanım.

  • tv03 Şubat 2014 10:33

    bence kapalı çarşıda eski bir hanı restore edip açarsa insanlara daha güzel hizmet götürür