E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaPowell mal varlığını açıkladı ---

Powell mal varlığını açıkladı

Powell mal varlığını açıkladı
02 Kasım 2017 - 09:49 borsagundem.com

Fed'in yeni Başkan Adayı olmaya en yakın isim olan Jerome Powell ABD yasaları gereğince mal varlığını açıkladı. Buna göre Powell'ın mal varlığı toplamı 21 ila 61 milyon dolar aralığında oluşuyor

BORSAGUNDEM.COM

Fed'in yeni Başkan Adayı olmaya en yakın isim olan Jerome Powell ABD yasaları gereğince mal varlığını açıkladı.
Buna göre Powell'ın mal varlığı toplamı 21 ila 61 milyon dolar aralığında oluşuyor.

ABD yasalarında "Kamu Mali Bilgilendirme Raporu" olarak anılan ve üst düzey kamu çalışanlarının görevleri öncesinde mal varlıklarını bildirmelerini öngören raporda Powell'ın mal varlıkları sıralandı. Raporda mal varlıklarının değeri kalem kalem sıralanırken değeri belli bir aralık içinde fiyatlanıyor.
Örneğin Powell'ın Blackrock S&P 500 endeksindeki varlıkları toplamı 500.001 ila 1.000.000 dolar aralığında oluşuyor. Buna göre kalemlerin alt tabanları esas alındığında Powell'ın toplam mal varlığı 21 milyon dolar, tavan seviye baz alındığında ise 61 milyon dolar düzeyinde bulunuyor.

Aynı raporu daha önce sunmuş olan Janet Yellen ve Eşi nobel ödüllü ekonomist George Akerlof'un varlıklarının toplam değeri 5 ila 13 milyon dolar Bernanke'nin ise 1.1 ila 2.3 milyon dolar aralığında idi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)