E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisPiyasa dolandırıcısı Fevzi Şahin’den yeni bir vurgun hazırlığı---

Piyasa dolandırıcısı Fevzi Şahin’den yeni bir vurgun hazırlığı

Piyasa dolandırıcısı Fevzi Şahin’den yeni bir vurgun hazırlığı
26 Ağustos 2022 - 09:24 borsagundem.com

Sanifoam Sünger hisselerinde son günlerde yaşanan sert fiyat hareketlerinin perde arkasında manipülatör Fevzi Şahin’in olduğu söyleniyor.

BORSAGUNDEM.COM - KULİS HABER

Borsada ismi birçok manipülasyona karışan, piyasa dolandırıcılığı suçundan hapis cezası alan ve halen devam eden dosyaları bulunan Fevzi Şahin, iddialara göre borsada küçük yatırımcıları tuzağa düşüren işlemlerini sürdürüyor. Manipülatör Şahin’in ismi son günlerde Sanifoam Sünger (#SANFM) hisseleriyle anılıyor. VİOP’da adeta çarpılan ve büyük hasar alan Şahin’in bu zararı çıkarmak için Sinfoam Sünger operasyonunu başlattığı ileri sürülüyor. Geçmişte çok sayıda hissede manipülasyon yapan Şahin binlerce yatırımcıyı mağdur etmişti. Bu yüzden küçük yatırımcıların dikkatli olmaları öneriliyor.

Büyük kayıplar sonrası gözünü para hırsı bürüyen Şahin’in manipülatör arkadaşının ‘teker’ine de çomak sokarak başka bir halka açık şirketin patronuyla masaya oturduğu borsa çevrelerinde konuşuluyor.

İsmi manipülatör Fevzi Şahin ile anılan Ral Yatırım’a yine yasak geldi

Manipülatör Fevzi Şahin ve firari Galip Öztürk işbaşında

SPK'DAN FEVZİ ŞAHİN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!!!

İsmi manipülatör Fevzi Şahin ile anılan Ral Yatırım’a yine yasak geldi

 

İsmi manipülasyonla anılan Ral Yatırım’a SPK’dan şartlı onay

 

Yine Ral Yatırım Holding, yine yasak ve tedbir

 

Atlantik Petrol’de parayı patronlar ve Erdem Resneli aldı

 

Borsanın kara para üçgeni

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 61,95
En Yüksek: 63,95
En Düşük: 61,25
Değişim -1,90 %
FK: 28,42
PD / DD: 14,13
İşlem Hacmi 16.571.270
Toplam Adet: 266.983
Ağırlıklı Ort.: 62,08
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nazım sinoplu28 Ağustos 2022 16:27

    Bu hissede emrah k var yedirmez kolay kolay

  • Isparta isparta27 Ağustos 2022 22:55

    Mallar ispartali suloda corekci sulo 3 senedir satamadi 6 liradan aldi kc yatirimciyi avlayacaklar asil.serefsiz patron oda isin icinde allah belanizi versin coluk cocugunuzdan ciksin suluman in porjce si var onun altinda kalsin

  • borsacı27 Ağustos 2022 17:10

    küçük hisselerde vurgunu sadece patron yapabilir kesinlikle bu isim laf olsun diye atılmışdır.şirket yatırıma girecekse mal satar kimsede satma diyemez.zaten bedelsiz böldü yani şirketin elinde mal yüklendi birazını boşaltıyor.

  • HALİL KERİM 26 Ağustos 2022 23:27

    Benim anlamadığım hala nasıl oluyor da spk bu tarz haberleri ihbar kabul edip en azından bir soruşturmaz!! Yıllardır bıktık usandık bu kan emicilerden.. Yeter artık bu gibi tiplerin yüzünden binlerce ky mağdur ediliyor. Atacaksın içeriye bak bakalım nasıl ADAM oluyorlar.. Diğerlerine de örnek olacak ceza verilmesi lazım bu gibi müptezellere. Her sene aynı terrane... Bunlar tatlı su kurnazı güçleri ancak ky yetiyor ha aynı hareketleri ımkb 30 yapsana.. Yapamaz... Maçası yemez bir seansta amel defterini kapatırlar adamın.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz boşuna dememişler... Evet piyasaya spekülatörler lazım ama suçu sabit bulunan manipülasyon yapan manipülatörleri bu piyasadan kazımak lazım.. İnşallah yeni spk başkanı bu tarz karakterleri umarım ve dilerim piyasadan derhal temizler

  • borsacı 27 Ağustos 2022 17:01

     önce yemleme yapıp vurgunu sonra yapıyor .

  • Emmi26 Ağustos 2022 15:56

    Siz kimden yanasınız

  • ALİ KODUŞ26 Ağustos 2022 15:50

    ula fevzi şahin bir de bizim ihlas grubu hisselere el atsan ne olur.bak maydenus fiyanın onda birinden işlem görmektedir.haberin olsun.

  • Murat26 Ağustos 2022 15:49

    Ya belki dediğiniz gibidir, belki değildir de... gözünü para hırsı buruyen.....gibi subjektif, roman tadında ifadelerin bir ekonomi haberinin içinde ne işi var ?

  • horoz26 Ağustos 2022 14:57

    Fevzi ŞAHİN ADAMDIR . 

  • Fatih26 Ağustos 2022 12:43

    Bunlar ne biçim haber? Eğer ortada bir suç varsa adam nasıl ortalıkta dolaşıyor? Eğer suç yoksa neden hedef gösteriyorsunuz?

  • Öneri26 Ağustos 2022 12:24

    Borsa imajını bozan oyuncak şirketleri yatırımcıya bir süre verip bis bünyesinden ve spk sorumluluğundan çıkarıp sadece internet üzerinde bireysel hesaplar ve kripto benzeri bankalar üzerinden ayrı bir takas sistemine almak lazım. Kara ak para vergi vs tamamen maliyenin kontrolünde bir platform olmalı. Manipülasyon piyasasında kendi aralarında isteyen istediğini yapsın kap yok kontrol yok tavan taban yok maliye denetiminde ve kurallarına tabi spk nın değil.

  • Şk26 Ağustos 2022 10:35

    Bunlarda olmasa borsadan para kazanmak zor da terste kalmamak lazım. Ytd