E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAtlantik Petrol’de parayı patronlar ve Erdem Resneli aldı---

Atlantik Petrol’de parayı patronlar ve Erdem Resneli aldı

Atlantik Petrol’de parayı patronlar ve Erdem Resneli aldı
24 Ekim 2018 - 08:05 borsagundem.com

17 Eylül’den bu yana tahtası kapalı olan Atlantik Petrol’de patronlar sattıkları hisselerin parasıyla kayıplara karıştığı öne sürülürken, iddialara göre parasını alan diğer isim Erdem Resneli.

BORSAGUNDEM.COM – KULİS HABER

Yaklaşık bir aydır kapısına kilit vuran Atlantik Petrol’de çok sayıda yatırımcı mağdur olurken patronlar Ahmet ve Abdullah Koparan borsada sattıkları hisselerin paralarıyla sırra kadem bastı. Çok sayıda çalışan aylarca maaş alamazken şirketten parasını alan bir diğer ismin ise Yatırımcı İlişkilerinden Sorumlu Erdem Resneli’nin olduğu öne sürülüyor. Resneli’nin maaş karşılığında patronlardan çek aldığı ve parasını kurtardığı ileri sürülüyor. 

PATRONLARIN BORSA İŞİNİ ORGANİZE EDEN İSİM ERDEM RESNELİ

Patronların borsa işlerini organize ettiği söylenen Resneli’nin 12 milyon liralık bedelli sermaye artırımı için de büyük çaba harcadığı ancak Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) dosyayı geri çevirmesiyle büyük bir vurgunun önüne geçildiği biliniyor. Borsagundem.com’un ortaya çıkardığı haberden sonra Atlantik Petrol 26.09.2018 tarihinde haberlerin tekzip edileceğini KAP’a duyurdu. Aradan geçen bir aylık süreçte her hangi bir tekzip yapılmazken, KAP’a yapılan açıklamada hiçbir yöneticinin isminin olmaması dikkat çekti. Hiç kimsenin ulaşamadığı patronların sadece Erdem Resneli ile temasta olduğu ve açıklamayı da Resneli’nin organize ettiği iddia ediliyor. 

Borsa endekslerinden atılan şirket yaklaşık bir ay önce yaptığı açıklamadan sonra her hangi bildirimde bulunmadı. 

17 EYLÜL’DEN BU YANA TAHTASI KAPALI

Finansal verilerini açıklamadığı için 17 Eylül tarihinden itibaren tahtası kapatılan ve endekslerden çıkartılan Atlantik Petrol’ün patronlarından hala haber alınamıyor. 

2012 yılı sonunda halka açılan ve sık sık ismi borsa manipülasyonlarına karışan Atlantik Petrol hisseleri 2015 yılında 1 lira seviyesinden 5 liranın üzerine çıkmış daha sonra da hisseler yeniden 1 lira seviyelerine kadar gerilemişti.

Patronlar ise şirket halka açıldığı günden bu yana sürekli hisse satarak paylarını yüzde 6 seviyesine kadar düşürmüştü.

Atlantik Petrol’ün patronu kayıplara karıştı

Atlantik Petrol bilançolarını neden açıklamıyor

Atlantik Petrol hissesinin işlem sırası kapatıldı

Bantaş’ta bedelli sermaye artırımı hazırlığı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)