E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaPiramit Menkul şubesini kapatıyor---

Piramit Menkul şubesini kapatıyor

Piramit Menkul şubesini kapatıyor
23 Şubat 2022 - 12:38 borsagundem.com

TUREX hisselerinde yaşanan usulsüz işlemlere aracılık ettiği için cezalandırılan Piramit Menkul şubesini kapatma kararı aldı.

#TUREX hissesinde Hakan Dıravacı'nın usulsüz işlemlerine aracılık eden Piramit Menkul'ü Sermaye piyasası Kurulu (SPK) 5 milyon 765 bin 701 lira para cezasına çarptırdı. SPK’nın daha önce de yaptırım uyguladığı Piramit Menkul, şubesini kapatma kararı aldı. Konuyla ilgili olarak şirketten KAP’a yapılan açıklama şöyle:

“Şirketimizin Merkez Dışı Örgütlerinden Halaskargazi Cad. NO:111 D:4 Kat:1 Şişli/İstanbul adresinde faaliyet gösteren Piramit Menkul Kıymetler A.Ş. Şişli Şubesinin, Yönetim Kurulu'nun 15.02.2022 tarihli toplantısında alınan 2022/08 no'lu kararı ile Şube işlemlerinin önemli ölçüde internet ortamında gerçekleşmesi, Genel Merkez'e yakın bir lokasyonda bulunması, pandemi sürecinde uzaktan ve Genel Merkez'den çalışılması nedeni ile Sermaye Piyasası Kurulu'na gerekli bilgi verilerek 31 Mart 2022 tarihinden itibaren kapatılmasına karar verilmiştir.”

Piramit Menkul'e 5.8 milyon TL ceza

 

SPK, Turex işlemleri nedeniyle Piramit Menkul'e tedbir getirdi

 

Piramit Menkul bu işleme nasıl izin verdi?

 

Turex’de usulsüz işlem yapan kişi yakalandı

 


 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • roket adam24 Şubat 2022 11:53

    yerinde bir karar , haber içinde teşekkürler. çok kişinin canını yaktı bu piramit,

  • kamil aslan23 Şubat 2022 19:07

    Bu piramit i karalama kampanyanızı kınıyorum. 30 yıllık Piramit in müşterisiyim hiçbir usulsüz ve manüpülatif işlemlere aracılık etmemiştir..Yazık Borsa Gündem artık gerçekleri yazmıyor..

  • emre24 Şubat 2022 15:32

    turex hissesinde hiç bir usulsüzlük yapmadı değil mi? bence o gün kayıp yaşayan tüm yatırımcılara ayrıca tazminat ödemelidir.

  • Yılmaz Yılmaz 23 Şubat 2022 23:09

    Cezayi borsagundem mi kesmiş? Neyin karalaması? Spk kolay kolay net veri ve delil olmadan ceza kesmez, demek ki usulsüzlük sabit gorulmus. Borsagundem herhangi bir yorum yapmadan olduğu gibi vermis haberi, bir haksızlık yok ortada, habercilik var.