E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivOtomotivde tüm zamanların satış rekoru!---

Otomotivde tüm zamanların satış rekoru!

Otomotivde tüm zamanların satış rekoru!
03 Nisan 2023 - 07:49 borsagundem.com

Seçim sonrası olası kur ve faiz artışlarının da etkisiyle sıfır kilometre otomobil ve hafif ticari pazarında tüm zamanların mart ayı satış rekoru kırıldı.

Türkiye’de otomotiv satışları, kur ve faiz artışlarına ilişkin seçim belirsizlikleri, markaların araç tedarikine önem vermesi, pazara yeni oyuncuların girmesi ve otomobilin yatırım aracı olarak cazibesini koruması gibi nedenlerle mart ayında tüm zamanların rekorunu kırdı. 

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Viktor03 Nisan 2023 12:59

    Faizlerin artmasıyla oto yatırım aracı olmaktan çıkacağı gibi benzinli ve mazotlu araçlar zarar ettirecek. Ayrıca belirsizlik yok kim gelirse gelsin lale devri bitti.

  • belirsizlik03 Nisan 2023 11:28

    bekleyin seçimden sonra bay Kemal vergileri düşürecek ve daha ucuza otomobil alacaksınız.. 

  • xyz03 Nisan 2023 09:47

    Dünyanın en karizmatik en başarılı, en güvenilir tuttuğunu koparan sözü dünya da geçen bir liderimiz var.Bizim Kemal Kılıçtaroğlu yakın tarihte londra gitmiş idi ve soros un tefeci bankası mı varmış neymiş ile görüşmüş ve ülkemize 100-500 milyar Dolar getireceğiz demiş idi. CHP anket yaptırmış ve % 77,50 yakın seçimler de kazanacağız diye basında haberlere rastladım. Acaba bu olay olur ise dolarında 14 TL olacağı herşeyin ucuzlayacağı borsamızın da patlatmalar yapıp endeksi en az 10 000-15 000 olacağı haberlerine rastladım bende aynı fikirdeyim.O zaman otomotiv fiyatları yarı yarı düşücek sonra otomotivi olmayanlardanda ÖTV alınmayacağını söylemiş idi.birde ordan düştünmü otomotiv fiyatları %75 ucuza alacaksınız.

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM03 Nisan 2023 10:17

    Evet kardeşim sizlere katılıyorum.Bu ülkeyi pirimiz ve önderimiz den başka kimse düzeltemez.kendisi 75 yaşın birikimleri var bunu ülkenin kalkınmasında enerjisini kullanacaktır.