E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMİT, Suriye'de 23 stratejik hedefi vurdu---

MİT, Suriye'de 23 stratejik hedefi vurdu

MİT, Suriye'de 23 stratejik hedefi vurdu
14 Ocak 2024 - 19:44 borsagundem.com

MİT, Suriye'de, PKK/YPG'ye ait terör amaçlı kullanılan aralarında kritik altyapı tesisi, kontrol noktası, sözde askeri nokta bulunan 23 hedefi imha etti.

MİT (Milli İstihbarat Teşkilatı) tarafından yapılan açıklamaya göre Suriye'de nokta operasyonu düzenlendi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, MİT, Irak'ta güvenlik güçlerine yönelik saldırının ardından, Suriye'de terör örgütü PKK/YPG kontrolündeki sözde askeri, istihbarat, enerji/altyapı tesisi, cephane gibi stratejik hedeflerin yanı sıra örgütte sorumlu düzeyde faaliyet yürüten kişileri hedef aldı.

MİT'in operasyonuyla, Suriye'de, terör örgütü PKK/YPG'ye ait terör amaçlı kullanılan 5 kritik altyapı tesisi, 3 kontrol noktası, 8 sözde askeri nokta, 2 mühimmat deposu, 2 lojistik deposu, 2 teknik araç deposu ve bir tünel/mevzilendirme çalışmalarında kullanılan araç olmak üzere toplam 23 hedef imha edildi.

Operasyonların, planlanan hedefe ulaşıncaya kadar devam edeceği öğrenildi.

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 25 hedef imha edildi

 

MSB: 29 terör hedefi imha edildi

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pala15 Ocak 2024 07:51

    Mitin topu tüfeği yok. Suriyeyi ordumuz bombalamis işte.herseyiniz yalan algi7operasyonu

  • baran15 Ocak 2024 14:34

    Sana söylediler mi?

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA15 Ocak 2024 11:50

    MİT emrinde hava araçları vardır onların görevi yerleri bulup ve işaretlemek hava kuvvetlerinin işi bam bam.....

  • FİNANS DÜNYASI15 Ocak 2024 10:38

    Bire mal ve cahil insan içeriye saatli bombalar koyup patlatamazlar mı.

  • Sai14 Ocak 2024 23:19

    Şehitlerin yaşından daha yaşlı bir hükümet ve hala hedef vuruyor. Beceriksiz dediğiniz koalisyon bile bir yılda elebaşını yakaladı terör durma noktasına geldi. Açılımla mayın temizlemeyle bu günlere geri geldik. Beceriksizler.

  • Mucise Reis : )14 Ocak 2024 20:54

    ÖNERİ: Aselsan mühendisleri kod yazmaya başlasın kardeşlerim.. Proje: kar üzerinde hareket edebilen hızlı, kızıl ötesi gören, hareket, ses senör vb özellikleri olan aynı Denizde varya SİDA bunların farklı boyutta ebatta olanları acilen KAR üzerinde geliştirikip kar üzerin çok hızlı biçimde kullanılabilir. Mesela bir askeri personel devriye esnasında gideceği yolun öünde gidebilir bu cihzlar ile, yada uydu bağlantısı ile kar üzerinde elektırnık devriye yapılabilir. Ayak izleri,  termal izleme, baız tepe noktalarda radar ve anlık istihbarat verecek sistemler gerekirse kendini imha etme, yada bazı silah sistemleri ile hedefi yok etme. hedefleri lazer ile işaretleme gibi.. doğa koşullarına uygun ebatlarda, boylarda elektronık devriye yaapacak icat gereklidir. kar motorları, denizdeki jetskı tarzında  ..SİDA-İHA iBayraktar tadında Kar üzerinde Devriye atan timlerin emrine, karakoldan onlıne devriyeler için... Türk Ordusu dünyanın en güçlüsü unutma...

  • baran15 Ocak 2024 14:41

    Bence de sus artık bu yalaka görünümlü çok bilmiş  ahmaklığınla bütün cahilliğini belli ediyorsun.  Bu ülkede kurum kuruluş herkes ne iş yaptığını bu acuzeye bildirsin o zaman.  Yani diyor ki kimse hiç bir şey bilmiyor bu soytarı her şeyi biliyor herkese verecek aklı var kendinden başka. Bakın arkadaşlar bu tam bir fetoş Münafık  kafası. Bak yine sırıtmaya başlamış bizim sokağın  Male ah.si. Bakın son derece de cahil olduğunu da bilin savunma ve havacılık konusunda neredeyse hiç bir bilgisi yok  İlginç olan şu çok bilmiş görünmek için elinden geleni yapıyor.

  • Mucise Reis : )14 Ocak 2024 23:52

    Biz yazar, biz yaparız... :D Senin gibi cahiller akıl edemez, elindeki telefon ile google girip emailine giremez :D Devam et Yobaz Ali.. Devam et... akıl edenleri görüyoruz anca çelenk gönmderiyorlar, evlatlarıda paralı askerlık yapıyor. Bayraktarın basitkotlamarlı ile mayınların nasıl  otomarık halde patlatıldığını okumadın, birileri ders anlatmadı tamam kuzsunse Ali efendi, belgeselinidemi izlemedin ? bunuda benden duydun o akdar cahilsin işte :D neyse sen kuru samanını ye, akşam suyunu iç, sonra yat damında :D

  • ALİ KODUŞ14 Ocak 2024 21:56

    Senin cahil aklın calışıyor devletin aklı çalışmıyor önüne gelen ahkam kesiliyor.

  • xyz14 Ocak 2024 20:31

    Bizim ana muhalefet partiside suriye de ırak ta libya da ne işimiz var diyor idi.

  • Mucise Reis : )14 Ocak 2024 20:25

    Bu teröristler abd, ingiltere fransa almanya iran rusya nın askerleri olup, bunlara göz açtırır isek ülkemizi paramparça yapacaklar bir tanesi dahi canlı kalmamalı.

  • xyz15 Ocak 2024 14:42

    Seni daha tutuklamadılar mı? 

  • borsacı14 Ocak 2024 20:01

    ellerine saglık tam isabetli imha edilmiş .teröre acımaksızın imha edilmesinden başka çaremiz yok bu ülkenin bekasına el uzatan kafası kopmalı.

  • xyz14 Ocak 2024 20:52

    Acilen içerideki töreristlere sıra gelmeli hepsi temizlenmelidir.