E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB: 29 terör hedefi imha edildi---

MSB: 29 terör hedefi imha edildi

MSB: 29 terör hedefi imha edildi
13 Ocak 2024 - 02:38 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı Irak ve Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirilen hava harekatlarıyla ilgili açıklama yaptı. 29 hedef imha edildi

Irak'ın kuzeyindeki Metina, Hakurk, Gara ve Kandil bölgeleri ile Suriye kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine icra edilen hava harekâtları ile terör örgütü tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerinde bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak ve petrol tesislerinden oluşan 29 hedef imha edildi.

Milli Savunma Bakanlığı Irak ve Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirilen hava harekatlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Irak'ın kuzeyindeki Metina, Hakurk, Gara ve Kandil bölgeleri ile Suriye'nin kuzeyinde bulunan terör hedeflerine hava harekatları düzenlendi.

TERÖRİSTLER  ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Terör örgütü PKK/YPG tarafından kullanılan ve içerisinde üst düzey teröristlerin de bulunduğu mağara, sığınak, barınak ve petrol tesislerinden oluşan 29 terör hedefi imha edildi.

İcra edilen harekatlarda yerli ve milli mühimmat ağırlıklı olarak kullanıldı. Bakanlık, çok sayıda teröristin de etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Suriye’de 6 terörist etkisiz hale getirildi

 

Şehitlerin kanı yerde kalmadı! 3 terörist etkisiz hale getirildi

 

MİT'ten Suriye'de nokta operasyon: Eymen Coli etkisiz hale getirildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)