E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMillet İttifakı deprem gündemiyle toplanıyor---

Millet İttifakı deprem gündemiyle toplanıyor

Millet İttifakı deprem gündemiyle toplanıyor
18 Şubat 2023 - 16:00 borsagundem.com

Depremin ardından yaşanan gelişmeler çerçevesinde atılacak adımları konuşmak içi toplanan Millet İttifakı partileri, Saadet Partisi ev sahipliğinde toplandı. Toplantı sonrası liderlerin ortak bildiri yayımlaması bekleniyor

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti genel başkanlarınca oluşturulan 'Millet İttifakı', Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde deprem gündemiyle toplandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bir araya geldi.

Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu, Akşener, Uysal, Babacan ve Davutoğlu’nu kapıda karşıladı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı sonrası liderlerin imzasıyla ortak bildiri yayımlanması bekleniyor.

Parti yetkililerinden edinilen bilgiye göre, toplantıda depremin ardından yaşanan gelişmeler ele alınacak.

Kılıçdaroğlu'ndan seçim tarihi açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na SPK tepkisi

Akşener: 14 Mayıs’tan sonra her şey çok güzel olacak

'Teknik altyapı sağlanırsa seçim 14 Mayıs’ta olur'

Bülent Arınç seçimlerin ertelenmesini istedi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Rt18 Şubat 2023 22:20

    Fitne fıcır toplulugu

  • Tatil nereye gidecek baskan 18 Şubat 2023 20:06

    Baskan adayı imonoglu olsaydı herhalde tatil Amerika veya İngiltere giderdi

  • caner18 Şubat 2023 18:20

    iYİ Kİ BAŞIMIZDA DEĞİLSİNİZ , Tam bu felakette nasıl bir araya gelecektiniz çok merak ediyor HALK

  • caner18 Şubat 2023 18:18

    Şükürler olsun ki sizin gibi başımızda bir hükümet yok, Yoksa deprem zedeler hala ortalıklarda DEVLET NEREDE diye bağıracaktı. Sizlerde daha toplanma kararı almadık diye millete metin açıklaması okurdunuz ,

  • NUSRET ALİBEYSOY18 Şubat 2023 18:10

    Bu ülke cumhuriyet kurulduğundan beri neden kalkınamamıştir.hep kaliteli bir vizyon ve projeleri olan muhalefetin olmamasından dolayıdır.bunları işte söylediklerim.hiç bir şeyleri yoktur.tek yapacaklarını söyledikleri şey.yapılanları tek tek emperyalist güçlerin dostlarının menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerini taahhüt etmeleridir.

  • By18 Şubat 2023 18:06

    Bu ülkenin ayağına dolaşmayın yeter

  • baran18 Şubat 2023 17:26

    Bıkmadınız mı ulan toplanıp dağılmaya?  Deprem olalı  on üç gün olmuş bunların gündemi deprem.  Samimiyetsizliğiniz paçalarınızdan akıyor.  Üstelik yapılan her iş gibi bunu da kösteklemeye devam ediyorsunuz.  Toplanan  yardımlara vs. olmadık kaflar söylüyorsunuz.   Bence siz cehennemde yerinizi hazırlıyorsunuz. 

  • FİNANS DÜNYASI18 Şubat 2023 18:08

    Kafalarında hala seçim var.Kan ve gözyaşlarına da gözleri diktiler.yazıklar olsun.Böyle bir muhalefet toplumumuz var diye.böyle bir topluluk afrikada dahi yoktur.Ama bütün olup ve biteni milletimiz görmekte ve bunları çözmüştür.Belkide böylesi daha hayırlı olacak.Kemal iktidara gelince herkesi asıp kesip biçecem diye korkutuyor bakalım yapabilecek mi.

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM18 Şubat 2023 17:24

    Toplansalar ne olacak kendilerine hayırları yok ki ülkeye hayırları olsun.Toplama çarpa toplama ile bu ülke yönetilebilir mi.

  • YUSUF KALEKAPISI18 Şubat 2023 17:22

    depremden önce seçim yapılmasın diyenler ölümlerden gözyaşlarından mal ve can kayıplarınıda bir saat dahi geçikmeden seçim yapılsın diye bir anda hepsi seçim olsun diye yeri gögü inletmektedirler.