E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMert Yılmaz, İnfo Yatırım GMY oldu---

Mert Yılmaz, İnfo Yatırım GMY oldu

Mert Yılmaz, İnfo Yatırım GMY oldu
07 Ekim 2019 - 10:32 borsagundem.com

Mert Yılmaz, İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı

Noor CM’deki görevinden ayrılan Mert Yılmaz, konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre İnfo Yatırım’da Pazartesi günü itibariyle yeni görevinde başladı.

Mert Yılmaz kimdir

1995 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü’nden mezun olan Mert Yılmaz, iş hayatına sigorta sektöründe başlamıştır. 1995 yılında sermaye piyasaları ile yolu kesişen Yılmaz, 25 yıla yakın süredir Türkiye sermaye piyasalarının önemli aracı kurumlarında Araştırma ve Pazarlama-Satış bölümlerinde orta ve üst düzey yöneticilik yapmıştır. Halen NoorCMMenkul Değerler A.Ş.’de görev yapmakta olan Mert Yılmaz, aynı zamanda İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin MBA Programı’nda ve Nişantaşı Üniversitesi’nde ise Lisans Programında Öğretim Görevlisi olarak ekonomi ve finans dallarında ders vermektedir.

Çeşitli TV ve radyo kanallarında yorumculuk yapan ve kendine ait bir Youtube kanalı bulunan Mert Yılmaz, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde STÖ’lerin ve üniversitelerin davetleri ile Dünya Ekonomisi, Türkiye Ekonomisi, Sermaye Piyasaları, Kişisel Gelişim ve Farkındalık seminerleri veren Mert Yılmaz, aynı zamanda “MY Eğitim Danışmanlık” şirketinin kurucu ortağıdır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)