E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKüresel hisse yükselişine gelişen piyasalar liderlik edecek ---

Küresel hisse yükselişine gelişen piyasalar liderlik edecek

Küresel hisse yükselişine gelişen piyasalar liderlik edecek
20 Kasım 2020 - 12:00 borsagundem.com

Credit Suisse, küresel hisse senetlerinde gelişen piyasalar öncülüğünde 2021 sonu itibarıyla %15 yükseliş bekliyor

Credit Suisse, küresel hisse senetlerinde gelişen piyasalar öncülüğünde 2021 sonu itibarıyla %15 yükseliş bekliyor.

Kuruluş tarafından hazırlanan raporda, gelişen piyasalarda beklenen güçlü yukarı yönlü hareket desteği ile küresel hisse senedi piyasalarının gelecek yıl sonuna kadar %15 yükseliş göstereceği öngörüldü.

Değerlendirmede küresel ekonomide gelecek yıl %4 büyüme tahmin edilirken virüs önceki ekonomik aktivite seviyelerine ise 2022 yılı ilk yarısında geri dönüleceği öngörüsünde bulunuldu.

Raporda gelişen piyasaların 2021 yılın en iyi peformans gösteren bölge olacağı beklentisi dile getirilirken bölge hisseleri için tavsiyenin "ağırlık artır" olduğunun altı çizildi.

Credit Suisse, S&P 500 endeksihnin 2021 yılı sonunda 4050 puan olacağını da tahmin etti.

Borsaları kovid krizinden küçük yatırımcı kurtardı

 

Borsa İstanbul haftayı rekorla tamamlar mı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum20 Kasım 2020 21:24

    Önce yatırımcı güvenini zedelemek için her adımı at sonra kazanmak için her adımı at sonuç sıfır bunun yerine yatırımcıyı kaçırmamak için hep doğru adım atmak daha doğru değil mi bunun acı faturasını halk çekecek öyle mi reform şart ama reformu 7 8 yıldır unuttuk doğru yönetme becerisini göstereme tasaruf tasaruf deniyor ama bunu diyen en büyük israfçı olursa bu kervan yürümez iktidara ilk gelindiğinde hep kendi imkanlarıyla ilerleyen lojmanları satan makam araçlarını eksilten yönetim halkın yatırımcının güvenini kazanmıştı şimdi niye güven azaldı sizce önce güven güven kazanmak için yapılacaklar belli güven geldi mi döviz tepetaklak olur ardından faiz düşer rezerv artar güven olmayan yere de para gelmez piyasa her daim doğruyu yapar

  • Asi20 Kasım 2020 18:58

    Diz mi cokturdu faiz lobisi

  • Değişen bir şey yok20 Kasım 2020 12:32

    Acı ilaç faiz oluyor burada e tamam içelimde madem içecektik ne diye bu kadar direndik boşuna dolar tavana çıktı ordan millete çaktılar,100 milyar dolar sattı merkez sözüm ona kur sabit kalsın artmasın faizi arttırmayalım sonuç ortada geldiğimiz nokta ilaç ile maskelenmiş bildiğin faiz arttırımı ne ilacı,sonra dıj gücler yok bilmem neler aynı tas aynı durum.

  • acacu21 Kasım 2020 00:53

    Üstüne birde enflasyondaki atalet etksini körükledik. Evler, arabalar ve birçok malın fiyatı dolar düştü diye geri gelmeyecek. Kendi ayağımıza sıktık canavarı besledik resmen.