E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKriptoculardan düzenlemeye evet, eski kurallara hayır---

Kriptoculardan düzenlemeye evet, eski kurallara hayır

Kriptoculardan düzenlemeye evet, eski kurallara hayır
09 Aralık 2021 - 08:19 borsagundem.com

Kripto CEO'ları yaklaşık 5 saat ABD Kongresi Finansal Hizmetler Komitesi'nde konuştu. CEO'lar "Bizi düzenleyin, ancak yeni varlıklara karşı eski kuralları uygulamayın" çağrısı yaptı


Altı büyük kripto para birimi şirketinin üst düzey yöneticileri, regülasyonu geniş bir şekilde benimseyerek, eski menkul kıymet yasalarının gelişmekte olan alanda çalışacağı fikrine karşı geri adım atmış olsalar bile, Washington'da ilk çıkışlarını yaptı.

Yaklaşık beş saat boyunca Meclis Finansal Hizmetler Komitesi'ne konuşan Coinbase, Circle, FTX, Bitfury, Paxos ve Stellar Development Foundation yöneticileri, milletvekillerinin kripto alanını, fidye yazılımını, yatırımcıları kayıplara ve dolandırıcılığa karşı nasıl koruyacağına ve banka hesabı olmayanlar için hizmet sunmaya ilişkin soruları yanıtladı.

Yöneticilerin çoğu, kripto alanını düzenlemek için mevcut bankacılık yasalarını kullanmak yerine yeni bir düzenleyici çerçeveye desteklerini dile getirdi.

Paxos CEO'su Charles Cascarilla milletvekillerine “Çözüm, dijital varlık operasyonlarını önceki nesil finansal varlıklar için tasarlanmış bir düzenleyici sisteme dönüştürmek değil” dedi.

Fon yöneticileri kripto paralarda düzeltme bekliyor

 

Kripto para şirketlerinin ABD Kongresi'nden talepleri

 

200 milyon dolarlık kripto vurgunu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir yorum09 Aralık 2021 11:31

    Düzenleme değil denetim!  Yapay zeka ile yönetilen alım satım işlemlerinin tamamının gerçek olup olmadığını anlamak çok zor değil.