E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarFon yöneticileri kripto paralarda düzeltme bekliyor---

Fon yöneticileri kripto paralarda düzeltme bekliyor

Fon yöneticileri kripto paralarda düzeltme bekliyor
08 Aralık 2021 - 09:50 borsagundem.com

Natixis'in anketine katılan ve toplamda 12,3 trilyon dolar yöneten portföy müdürlerinin dörtte üçü 2022'de kripto paralarda düzeltme yaşanmasını bekliyor.

Natixis Yatırım Yönetimi’nin düzenlediği ankete göre, portföy yöneticilerinin dörtte üçü 2022'de dijital varlıklarda bir düzeltme olmasını bekliyor. Buna rağmen ankete katılan kurumların yüzde 28’i halihazırda kripto paralara yatırım yapıyor ve gelecek yıl portföylerindeki kripto para varlığını artırmayı planlıyor.

Bu yıl birçok fon yöneticisi ve emeklilik fonu kripto paraları portföylerine dahil etmeye başlarken çoğu yatırımcı Bitcoin’in artan enflasyona karşı iyi bir koruma sağlayabileceğini düşünüyor. Natixis’in anketine katılan yöneticilerin toplamda yönettiği para miktarı ise 12,3 trilyon dolar civarında.

Ankete katılan yöneticilerin yüzde 40’ı kripto paraları meşru bir yatırım aracı olarak görüyor fakat merkez bankalarının eninde sonunda kripto paralara düzenleme getirmesi gerektiğini düşünüyor. Natixis’in anketine katılanlar arasında 20 varlık fonu, 150 emeklilik fonu ve 4 merkez bankası da bulunuyor.

Kripto para şirketlerinin ABD Kongresi'nden talepleri

 

200 milyon dolarlık kripto vurgunu

 

Kripto paralarda kritik sınırlar!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)