E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto Paralar200 milyon dolarlık kripto vurgunu---

200 milyon dolarlık kripto vurgunu

200 milyon dolarlık kripto vurgunu
06 Aralık 2021 - 12:38 borsagundem.com

Ünlü kripto para borsası BitMart, yaklaşık 200 milyon dolarlık kayba sebep olan bir siber saldırıya uğradı. Olay, bu zamana kadarki en sert borsa saldırılarından biri olarak yorumlandı.

BitMart'ın siber saldırıya uğradığı ve 196 milyon dolar değerinde varlığının çalındığını belirtildi. BitMart CEO’su Shelddon Xia, askıya alınan para çekme işlemlerinin yarından itibaren başlayacağını ve zararların karşılanacağını açıkladı.

Blockchain güvenlik ve veri analitiği şirketi Peckshield'ın BitMart'tan “Bitmart Hacker” isimli bir adrese milyonlarca dolarlık transferleri fark etmesiyle ortaya çıktı. Peckshield, Ethereum blok zincirinden yaklaşık 100 milyon dolar ve BSC ağı üzerinden yaklaşık 96 milyon dolarlık transfer gerçekleştirildiğini açıkladı. Hackerlar'ın Binance Coin, Safemoon ve Shiba Inu dahil olmak üzere 20′den fazla kripto varlık ile işlem gerçekleştirdiği ifade edildi.

Xia, para çekme işlemlerinin 7 Aralık itibariyle kademeli olarak başlatılacağını söyledi.

Bitcoin geliştirme sitesine siber saldırı

 

Bir kripto borsanın daha faaliyeti durduruldu

 

Kripto paralarda kritik sınırlar!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)