E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto para piyasaları 'korkunç yıl' sonrası dönüm noktasında---

Kripto para piyasaları 'korkunç yıl' sonrası dönüm noktasında

Kripto para piyasaları 'korkunç yıl' sonrası dönüm noktasında
21 Aralık 2022 - 19:32 borsagundem.com

2022 yılı kripto para piyasalarının geriye dönüp baktığında pek de iyi hatırlaycağı bir yıl olmadı. Peki latince korkunç yıl demek olan 'annus horribilis'ten sonra piyasaları ne bekliyor?

Dijital para piyasaları, gerçek bir 'annus horribilis' yani korkunç bir yılın ardından bir dönüm noktasında.

Önce çöküş sonra istila ve ardından da yıkılma o kadar hızlı bir şekilde peş peşe geldi ki, yatırımcılar 2022'nin sonuna doğru varoluşsal sorular sormaya başladı.

Tarihi zirvenin dörtte birine indi

Bitcoin bir haftadan uzun süredir başını suyun üstünde tutamadı. Kasım 2021'deki 69 bin dolarlık zirvesinin yaklaşık dörtte üçüne geriledi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fşnans22 Aralık 2022 00:39

    Üretiklerini yedirmişlerse, şimdi sisteme göstermeden aybı coinden çok miktarda üreyip alt fiyattan yedirirler. Hangi fiyattan alıcı bulurlarsa artık. Sonuçta yeni coinlerin üreticiye maliyeti yok . Yedirilmiş coinlere kşmsenşn alttan destek verşp yukarı fiyata taşınaya gücü yetnez. Ve dünyada yeni alıcı da yok. İnsanlar uyandı. Cripto coşnler sahtwkarlıktır. Bu biliniyor artık. Trump ta insanları uyarmıştı

  • Gerceklee22 Aralık 2022 00:35

    Coini üretenler “ yok proje yok tahüüt, yok şu şirketle anlaşma” diyerek alıcıları toplamış insanların kucağına coinleri dökmüşse ve Operasyon bitmişse kripto paraların işi bitmiştir. Coini üretenler insanların eline bu sahtekarlık coşnleri verip gercek paraları doları euroyu lirayı kasalarına doldurdular. Basın yatınla umut satan Akkılılar kazanır sazan ahnaklar kaybeder

  • vg21 Aralık 2022 20:16

    kirito saadet zinciri uzak durun altinda kalirsiniz

  • AHMET ÖZBİLEN21 Aralık 2022 19:53

    Bunlar resmen kumar hemde hayali.bence kaldırılmalıdır.