E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto para fonlarından 942 milyon dolarlık çıkış yaşandı---

Kripto para fonlarından 942 milyon dolarlık çıkış yaşandı

Kripto para fonlarından 942 milyon dolarlık çıkış yaşandı
26 Mart 2024 - 09:55 borsagundem.com

14 Mart günü Bitcoin'in fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 79.798 dolara çıkmasının ardından satışlar gelmeye başladı. CoinShares’in raporuna göre, yatırımcılar geçen hafta küresel kripto fonlarından 942 milyon dolar çekti.

CoinShares verilerine göre, küresel kripto fonlarından geçen hafta yatırımcılar 942 milyon dolar çekti.

Yedi haftalık bir giriş serisi, fonlara 12 milyar dolardan fazla para girişine sahne oldu ve Bitcoin'in 14 Mart'ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 79.798 dolara ulaşmasına yardımcı oldu. Ancak, CoinShares araştırma müdürü James Butterfill'e göre, o tarihten bu yana en büyük kripto para biriminde Cuma gününe kadar yaşanan düşüş yatırımcıları temkinli hale getirdi ve geçen hafta net akışlarda bir tersine dönüşe yol açtı.

Butterfill yayınladığı bir raporda, "Son fiyat düzeltmesi yatırımcıların tereddüt etmesine yol açarak ABD'deki yeni ETF ihraççılarına çok daha düşük girişlere neden oldu" dedi.

Bu yeni borsa yatırım fonları geçen hafta yaklaşık 1,1 milyar dolar giriş sağladı ve bu da "görevdeki Grayscale'in geçen haftaki 2 milyar dolarlık önemli çıkışını kısmen dengelemeye" yardımcı olduğunu söyledi.

CoinShares'e göre Ether, Solana ve Cardano'yu tutan fonlar da geçen hafta yaklaşık 43 milyon dolarlık net çıkış gördü. Butterfill, altcoinlerin nispeten olumlu performans gösterdiğini ve Polkadot, Avalanche ve Litecoin gibi tokenlerin aynı dönemde 16 milyon dolarlık giriş gördüğünü söyledi.

Bitcoin sayesinde her gün 1500 kişi milyoner oluyor

 

Bitcoin'de çılgın ralli beklentisi

 

Kripto fonlarına sermaye girişinde rekor seviye

 

6 hafta sonra ilk: Kripto fonlara para girişi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)