E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiKızılelma ayaklarını yerden kesti---

Kızılelma ayaklarını yerden kesti

Kızılelma ayaklarını yerden kesti
03 Aralık 2022 - 18:10 borsagundem.com

Savunma sanayisinde ses getiren hamlelere imza atan Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Kızılelma'nın teker kesme testinden geçtiği anları paylaştı


Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Bayraktar Kızılelma'nın teker kesme testine ait görüntüyü paylaştı.

Baykar’ın kendi öz kaynaklarıyla milli ve özgün olarak geliştirdiği Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma, teker kesme testinde ayaklarını yerden kesti.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar resmi Twitter hesabından paylaştığı tweette, Bayraktar Kızılelma'nın teker kesme testinden video paylaşarak, "Zor tutuyoruz… Bayraktar #KIZILELMA teker kesme testinde ayaklarını yerden kesti. Az kaldı inşallah… Having a hard time keeping #KIZILELMA on the ground..." ifadelerini kullandı.

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar da paylaştığı tweette, "Kritik bir eşiği daha aştık! Yüzde 100 #Baykar öz sermayesiyle milli ve özgün olarak geliştirdiğimiz Bayraktar #KIZILELMA İnsansız Savaş Uçağı, havacılık tarihimiz için dönüm noktası olacak... #MilliTeknolojiHamlesi" değerlendirmesinde bulundu.

Polonya'ya ilk Bayraktar SİHA'ların teslimatı yapıldı

Bayraktar'dan savunma sanayi yorumu: İhracat 4 milyar doları geçecek

Andriy Yermak'tan Baykar'a ziyaret: Selçuk Bayraktar'a Devlet Liyakat Nişanı takdim edildi

Bayraktar Kızılelma ilk kez motor çalıştırdı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (22)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz05 Aralık 2022 08:32

    Bana FETÖ cü diyen çakma vatanseverler. FETÖ ile yediğiniz maklubenin kokusu üzerinizde. ŞIVAN ve APO ile söylediğiniz megri megri nidaları daha yankılanıyor. Siz hepiniz ben tek.

  • xyz05 Aralık 2022 08:24

    Ali Taş denen şahıs sata sata KíT komadınız. Enflasyonun ve hayat pahalılın sebebi onlarsa peki şimdi onlar yok. Enflasyon Cumhuriyet rekoru kırıyor. Bu yüzden otur konuşma başka bir saçmalık bul.

  • xyz05 Aralık 2022 01:17

    Sayınız epey artmış. Cahil ve yobaz trol ordusu. Siz hepiniz ben tek. Biz menfaatimiz için yalanların deĝil. Hakkı konuşan dilden daha güzeli olmadıĝı için hakkị söyleriz.

  • xyz05 Aralık 2022 01:10

    Hemen beni FETÖ cü yapmışsınız. Çakma milliyetçiler. Siz hainsiniz. Bu ülkeyi siz anca menfaatiniz ölçüsünde seversiniz. Ben sizin gibi beslemeleri ve zır cahil yobazları bilirim.

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ04 Aralık 2022 16:19

    Bakın bugün yunanistan rodos adasında asekiri tatbikatlar yapıyor kemal kılıçtaroğlu ve meral akşener  bir tane bir şey söylüyormu.bunlar hangi ülkelerin partileri abd ve ab den danışmanlar getirmek nedendir.

  • xyz04 Aralık 2022 14:21

    Trollerin yeni tekrarı ve mottosu iktidar giderse silah sanayine yabancılar çökecek. Bu iktidar zamanında Arapların çökmediği ne kaldı. Hadi oradan çakma vatanseverler arap seviciler. Borsayı bile Katarlılara sattınız.

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI04 Aralık 2022 16:46

    Bu insansız savaş uçağının yapılması seni neden rahatsız etti nerene battı senin.tüm yorumların ülkemizin düşmanlarının tam istediği gibi sen kimin adamısın söylermisin.

  • xyz04 Aralık 2022 14:17

    ASELSAN, ROKETSAN, HAVELSAN, KIRIKKALE SILAH FAB., BAYKAR vb. AKP yokkende vardı. Sizin betondan başka yaptığınız var mı? Sattıklarınız ve kapattıklarınız Tank Palet, BMC, Seker Fab., Kagıt Fab., Deri Fab., Sümerbank, Tekel, PTT vb. daha saysam yüzünüz kızarmaz. Birde vatansever geçinirsiniz. Yemezler.

  • Ali Taş04 Aralık 2022 17:13

    Senin o geçmişten kalan siyasilerin yiye yiye doyamadığı KİT yani kamu iktisadi teşebbüsü denen çiftliklerdi Enflasyonun yegane sebebiydi herzaman zararda idiler Vatandaşın cebini yiyenlerdi Çokta özlem duyma

  • AHMET ÖZBİLEN04 Aralık 2022 16:12

    sen bence pkk ve fetöcüsün resmen.

  • acaba04 Aralık 2022 15:53

    Hee tamam, her dediğini anladım da, Kızılelma nerene battı onu anlayamadım. Haberimiz olmadan ABD'ye kadar uçtu da sana bir şey mi yaptı? Hain FETÖ'cü

  • Bayram04 Aralık 2022 14:06

    Vizyon diye gösterdiği memleketin başına ördüğü çorap Sanki başka hiçbir ülkede sorun yokmuş gibi sadece bizdeymiş gibi konuşup Erdoğanı zorbalıkla itham ediyor asıl zorbalık teröristlere ön açan şerrefsizlerdedir Demokrasi özgürlülük yalanları ile halkı kışkırtmaktır Bu kadar yapılan güzel işleri görmemektir

  • FİNANS DÜNYASI04 Aralık 2022 11:57

    bu hükümet iktidardan gider ise bütün projeler biter boşunamı abd li ve içerideki dostları hükümeti kontrol etmek için harekete geçti.baktı ki abd askeri olarak ülkemizle başedemeyecek kaleyi içeriden fetih edecek.

  • IDAM04 Aralık 2022 10:57

    Kilictaroglunun vizyon u Ulkenin basina yabanci /toniyi coniyi danisman olarak secmekte ,yani kisacasi gecmiste tarihimi yillarca coniden tonidenogrenmek zorunda birakildigim gibi ve .tarih/zaman farkli zihniyet ayni zihniyet deyisen birsey yok.baktilar gorduler Turkiye/Turkler ozgurlesmeye,bilinclenmeye  basladi ,dolayli yonden ulkenin ustune kabus gibi cokmeye calismaktalar,Allah Bu zihniyetten Turku/Turkiyeyi korusun,dilerim tamamen yok olurlar....saygilar Lutfen yayinlayin

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA03 Aralık 2022 22:06

    CHP MİLETVEKİLİ SEZGİN TANRIKULU BU SİHA TİHA LAR MASUM TERÖRİSTLERİ ÖLDÜRMEKTEDİR.BİZ İKTİDARA GELİNCE BU FABRİKALARI KAPATACAĞIZ BAYRAKTARLARDA YURTDIŞINA KAÇACAK DİYE BASINDA HABERLERE RASTLAMIŞ İDİM PEKİ ONLAR İKTİDARA GELİNCE BU FABRİKALARI CHP NİN BAŞDANIŞMANI ABD Lİ DANIŞMAN KAPATTIRIR İSE NE OLACAK.

  • xyz04 Aralık 2022 14:07

    Baküıyorum yalan söyleme, yalan konuşmama ve iftira konusunda pek mahirsin. Masum terörist diye ifade olurmu. Bu ülkede özgür müteşebbis hemde özel olan nasıl kapanır. Ama siz şirketlere çökmeye alışıksınız herkezi kendiniz gibi sanıyorsunuz.

  • AHMET ÖZBİLEN03 Aralık 2022 22:04

    ABD VE AB ÜLKELERİ HÜKÜMETİMİZİ DÜŞÜRÜP TÜM SİLAH VE OTOMOTİV İLE İSTEDİKLERİ SANAYİLERİMİZİ KAPATTIRACAKLARINDAN DOLAYI ENDİŞE DUYMAKTAYIM.

  • xyz04 Aralık 2022 14:11

    Siz nasıl insanlarsınız. Sizde hiç mi Allah korkusu yok. iftirada sınır tanımıyorsunuz.

  • ülke sevdalısı03 Aralık 2022 21:02

    takdire şayan işler yapıyorsunuz baykar Allah işinizi rast getirsin. vatan hainleride çatlasın

  • AHMET ÖZBİR03 Aralık 2022 21:00

    BAYRAKTAR Kızılelma TÜRKLER size hasta, hainler her şartta YASTA! Nerede bu vatana, bayrağa düşman varsa İHA, SİHA, TİHA'mızla İMHA olacaklar, yaptıkları HAİNLİĞİN hesabı acımasızca sorulacak, HEDEFİMİZ olan KIZILELMA'mıza hiç kimse ulaşmamıza mani olamayacak.

  • aydın03 Aralık 2022 18:51

    Bu ülkede dikili ağacı olmayan andavallar bu adama laf söylüyorlar.Ülkemizin en büyük sorunu biz yapamayız yapanada engel oluruz anlayışıdır.Oysa bu gibi girişimciler teşvik edilmeli ve daha büyük projeler için destek olunmalıdır.

  • ali03 Aralık 2022 20:03

    sanal alemde pkkfetonatocu munafik dolu. hepsi 1den defollur gider diyecegim ama kimse bu karakersizlere kucak acmaz sadece kullanir