E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPolonya'ya ilk Bayraktar SİHA'ların teslimatı yapıldı---

Polonya'ya ilk Bayraktar SİHA'ların teslimatı yapıldı

Polonya'ya ilk Bayraktar SİHA'ların teslimatı yapıldı
29 Ekim 2022 - 17:42 borsagundem.com

Türkiye’nin yerli silahlı insansız hava aracı Bayraktar TB2'lerin Polonya'ya ilk teslimatı gerçekleştirildi. Polonya Savunma Bakanı Blazczak, "Polonya'yı güvenli kılmak için tüm araçları kullanıyoruz." ifadesinde bulundu

Polonya Savunma Bakanlığı, envanterine katılacak ilk Bayraktar TB2 dolayısıyla tören düzenledi. Polonya Savunma Bakanı Mariusz Blaszczak törene katılarak, konuşma yaptı.

Polonya Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Mariusz Blazczak, cuma günü yaptığı açıklamada: "Bugün Bayraktar insansız hava araçlarının ilk teslimatını aldık. İHA sistemleri Polonya Silahlı Kuvvetlerine tanıtılacak. Polonya'yı güvenli kılmak için tüm araçları kullanıyoruz." dedi.
Polonyalı askerlerle yaptığı bir toplantı sırasında konuşan Blazczak, ülkesinin İHA'ları Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden önce sipariş ettiğini söyledi.

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar da Polonya'ya bugün ilk sistemin (Bayraktar TB2) teslimatının gerçekleştiğini belirterek, "Orada da büyük bir heyecan var. Polonya Savunma Bakanı, 'Bayraktarlarımızı bekliyoruz' diye sosyal medyadan duyurdu. Biz de onları en iyi biçimde görev yapacak şekilde göreve hazırladık." dedi.

Polonya Savunma Bakanı'ndan 'Bayraktar TB2' paylaşımı

Bayraktar TB2’nin Polonya’ya satışı için imzalar atıldı

Polonya'nın ilk nükleer santralini ABD'li şirket yapacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)