E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaJP Morgan'dan flaş hisse senedi açıklaması: Eylül'e kadar almayın---

JP Morgan'dan flaş hisse senedi açıklaması: Eylül'e kadar almayın

JP Morgan'dan flaş hisse senedi açıklaması: Eylül'e kadar almayın
19 Ağustos 2019 - 17:01 borsagundem.com

JP Morgan, yatırımcılara Ağustos ayının geri kalanında tedbirli davranmalarını önererek Eylül'e kadar beklemelerini tavsiye etti

JP Morgan, yatırımcılara Ağustos ayının geri kalanında tedbirli davranmalarını ve hisse senedi piyasasına geri dönmeyi düşünmeden önce gelecek aya kadar beklemelerini tavsiye etti.

JP Mogan stratejisti Mislav Matejka yaptığı açıklamada, Banka'nın ihtiyatlı duruşunu ve piyasada geri çekilme olacağı öngörüsünü tekrarladı.

Matejka, Fed'in para politikasını gevşetmesi ve ABD'nin Çin'den ithalata tarifeleri ertelemesi gibi adımlar gelmesi halinde Eylül ayında piyasaların hızlanabileceğini vurguladı. "Genel olarak piyasanın bulunduğu seviyede, taktik olarak ihtiyatlı duşurumuzu sürdürüyoruz" diye konuşan Matejka, "Hisse senedi piyasasında cari geri çekilmenin Mayıs ayında yaşanandan daha uzun süreli olacağına inanmiyoruz. Ancak piyasaya girmek için hala Eylül ayının ilk yarısını bekliyoruz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)