E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİnternetten borsa eğitiminde Mayıs’ta iki dev atak---

İnternetten borsa eğitiminde Mayıs’ta iki dev atak

İnternetten borsa eğitiminde Mayıs’ta iki dev atak
01 Mayıs 2020 - 18:27 borsagundem.com

Borsa Gündem-Inforce işbirliğinde Nisan'da düzenlenen eğitime katılımcılardan teşekkür yağdı, Borsa Okulu kapılarını Mayıs’ta da açtı. Hem de iki bomba eğitimle. Önce 0'dan 100'e Borsa, ardından 0'dan 100'e VİOP Seminerleri…

BORSAGUNDEM.COM

Türkiye’nin yarınları adına Sermaye Piyasalarına bilinçli yatırımcı kazandırmak da, korona virüs salgını kâbusunda ‘evde kal’an Türkiye sevdalılarına işin püf noktalarını anlatarak yatırımların yolunu açmak da bizim işimiz.

İddialıyız çünkü attığımız adımlar gizli kapaklı değil, meydanda. Sosyal medyada kurulan hisse tuzaklarını bozacak, oltaları yutmayacak, hedefi doğrultusunda doğru zamanda doğru adımları atacak donanıma ulaşmış tasarruf sahipleri yetiştirmek demek; vatanı, ileri görüşlü, bir şirketi tepeden tırnağa okuma kabiliyetine erişmiş, vizyoner yatırımcı ordusuna emanet etmek demektir.

İŞTE MAYIS SÜRPRİZİ

İşte bu ulvi amaçla çıktığımız yolda, Borsa eğitimi denince Türkiye’de akla ilk gelen, kulvarında tek Borsa Okulu, Nisan ayında büyük bir ilgi eşliğinde gerçekleştirdiği, katılımcılardan kutlama yağan internetten borsa eğitimlerine ara vermeden devam ediyor. Finansal okuryazarlığı Türkiye’ye yayma adımlarının güçlü aktörü Borsagundem.com ile Ege’nin ünlü markası Inforce işbirliğinde yürütülen dev projede yine önemli bir atak geliyor. Ancak bu kez gurur duyulacak bir sürprizle. Mayıs ayında bir değil iki ayrı eğitim borsacıları, borsacı adaylarını bekliyor.

11 MAYIS VE 18 MAYIS’I MUTLAKA NOT EDİN

Nisan’ın üçüncü haftasında, sermaye piyasalarının iki usta ismi Dr. Gökhan Ugan ile Serdar Uluca’nın hocalığında işlenen ve Türkiye’nin dört bir köşesinden izlenen 0’dan 100’e Borsa Seminerleri, Mayıs ayında kapılarını yeniden açıyor. Borsaya meraklı, yatırıma ilgi duyan, heyecanlı katılımcılar, 11 Mayıs’ta, internetten derslerle buluşacak. 5 gün sürecek olan seminerler bittiğinde, “artık tamam” diyerek uzanmak yok! 18 Mayıs’ta bilgisayar, tablet ekranlarında, cep telefonlarında bu kez VİOP yazacak. Çünkü borsa seminerlerinin hemen ardından Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasalarının detaylı olarak tanıtılacağı 0'dan 100'e VİOP Seminerleri start alacak.  

İSTER TEK BİR SEMİNERE KATILIN, İSTER İKİSİNE DE…

Toplamda 10 saat sürecek 0'dan 100'e Borsa Seminerleri 11 - 15 Mayıs tarihlerinde saat 21.00'de başlayacak eğitim; toplamda 12,5 saat sürecek 0'dan 100'e VİOP Seminerleri ise 18 - 22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

YÜZDE 20 İNDİRİM FIRSATI

İsteyen sadece 0'dan 100'e Borsa Seminerlerine, isteyen ise sadece 0'dan 100'e VİOP Seminerlerine kayıt yaptırabilecek. Arzu eden, bu fırsat kaçmaz diye düşünen katılımcılar da her iki seminere birden kayıt yaptırarak %20 oranında indirimden faydalanabilecek. 

BORSA DERSLERİ İKİ USTA İSİMDEN

11 Mayıs Pazartesi’den 15 Mayıs Cuma akşamına 0’dan 100’e Borsa Seminerlerinde beş gün boyunca katılımcıları sektörün iki güçlü ismi, güçlü bir program bekleyecek. Müthiş eğitim ‘borsaya merhaba’ diyenlerden ‘borsayı bilen’lere, her yatırımcı adayına, her tasarruf sahibine, bir tık kadar yakın olacak.

Borsanın ustası, Türkiye’nin önde gelen finansal piyasalar eğitmeni ve Borsagundem.com yazarı Dr. Gökhan Ugan ‘derin tecrübe’siyle, makroekonomik göstergelerin takibi ve yorumu, mali analiz teknikleri, portföy yönetimi ve risk yönetiminin sırlarını öğretecek.

Katılımcılar, destek ve direnç noktalarından temel teknik indikatörlere kritik bilgileri, özel ayrıntıları, çeyrek asırlık deneyim, ‘teknik analiz’ ustası Serdar Uluca’dan dinleyecek. Borsagundem.com yazarı, SPK İleri Düzey ve Türev Araçlar lisanslarına sahip ünlü stratejist Serdar Uluca’nın öğretileriyle fırsatlara açık, risklere karşı uyanık olacaksınız.

VİOP EĞİTİMİ USTA BORSACIDAN

18 Mayıs Pazartesi’den 22 Mayıs Cuma akşamına kadar sürecek olan 0’dan 100’e VİOP Seminerlerinde, usta eğitmen Dr. Gökhan Ugan, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasaları, vadeli işlem sözleşmeleri, opsiyon sözleşmeleri, VİOP ürünleriyle alım-satım teknikleri ve VİOP ürünleriyle riskten korunma yollarını aktaracak. Seminer bitiminde her katılımcı alım-satım opsiyonlarından fiyat artışı ve fiyat düşüşü karşısında alacağı pozisyona kadar tüm önemli bilgileri, kritik hamleleri öğrenmiş olacak.

CANLI YAYINDA SORU-CEVAP

Eğitimlerde kafaları meşgul eden her şey anında aydınlığa kavuşacak, tek bir şüphe kalmayacak. Dersleri izleyenler tarafından canlı yayında yöneltilecek sorular usta hocalardan yanıt bulacak. Katılımcılar ayrıca eğitimlerin videolarını daha sonra tekrar izleyebilecek.

SEMİNERLERİN ÜCRETİ

* 0'dan 100'e Borsa Seminerlerine katılım ücreti KDV dahil 500 TL.

* 0'dan 100'e VİOP Seminerlerine katılım ücreti KDV dahil 750 TL,

* Her iki seminere birden kayıt yaptırılması durumunda ücret KDV dahil 1000 TL olarak uygulanacak.

KATILIMCILARA HEDİYE ABONELİK

Katılımcılara 1 ay ücretsiz www.grafiknediyor.com ve FİNNET 2000 aboneliği hediye edilecek.

NOT: 20 - 24 Nisan tarihlerinde düzenlenen ve teşekkür yağan 0'dan 100'e Borsa Seminerlerin'ne ilişkin Borsagundem.com’da yayınlanan habere aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz…

Borsa Okulu hayatlara yeni pencereler açtı, teşekkür yağdı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.