E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarHintli kripto para borsacısının değeri 2 milyar dolara ulaştı---

Hintli kripto para borsacısının değeri 2 milyar dolara ulaştı

Hintli kripto para borsacısının değeri 2 milyar dolara ulaştı
06 Ekim 2021 - 14:01 borsagundem.com

Hindistan'ın en büyük kripto borsasının değeri, sadece 14 ayda 1,9 milyar dolarlık değerlemeye ulaştı.

Hindistan'ın en büyük kripto para borsası olan CoinSwitch'in piyasa değeri, kuruluşunun üzerinden sadece 14 ay geçmesine rağmen 2 milyar dolara merdiven dayadı.

CoinSwitch Kuber adı ile bilinen kripto bosası, Andreessen Horowitz ve Coinbase Ventures liderliğindeki yatırımcılardan aldığı 260 milyon dolarlık son yatırım ile birlikte değerini 1,9 milyar dolara taşıdı.

Sadece 14 ayda 10 milyon müşteriye ulaşarak Hindistan'ın en büyük ve değerli kriptopara platformu haline gelen CoinSwitch Kuber'in yatırımcıları arasında Sequoia Capital, Tiger Global Management ve Ribbit Capital var.

SEC: ABD kripto paraya yasakçı değil düzenleyici olacak

 

Köpek temalı iki kripto parada ivmeli yükselişler dikkat çekiyor

 

Kripto fonlara 90 milyon dolarlık giriş sağlandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)06 Ekim 2021 14:20

    Bu tarz üzleri bizlerin yapması lazım. hiç olmadı KKTC üzerine ortak yaptıralım vari... Orada casinolar, bazı bankalar, bazı elektronık sistemsel denemeler olabilir. İyi kötü alt yapı yapılsa. Elektornık ve elektronık sistemsel icatlar olsa, Türkiyede bırayı deneme üssü olarak teşvik etse. Otellerde BTC geçse, eteryum felan. Yaa Türkiye olmsada, KKTC olabilir. Herkes elektrınık paraya geçecek sonuçta devletler, burada hem onlar, hem btc geçsin. neden olmasın ? Bence bazı işlere aklı ermiyor bizleri yönetenlerin diye düşünüyorum. Bir malın alıcısı kullanıcısı dunyada varsa, sen o alanada hizmet vermeye çalışmalısın.. bence acilen kktc deneme üssü olabilir, nasıl olsa onlarda kardeş..bizlere de yarar pozitif sonuçlar...