E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarGoldman Sachs, kripto şirketlerine yatırım yapacak---

Goldman Sachs, kripto şirketlerine yatırım yapacak

Goldman Sachs, kripto şirketlerine yatırım yapacak
06 Aralık 2022 - 10:26 borsagundem.com

Goldman Sachs, kripto şirketleri almak veya bu şirketlere yatırım yapmak için on milyonlarca dolar harcayacak.

Goldman Sachs'ın FTX'in batmasının değerlemeleri düşürdüğü ve yatırımcı güvenini azalttığı bir ortamda kripto şirketlerine yatırım yapmayı planladığı öne sürüldü.

Reuters'in haberine göre Goldman Sachs, kripto şirketleri almak veya bu şirketlere yatırım yapmak için on milyonlarca dolar harcayacak.

Goldman Sachs'ın dijital varlıklar bölümü başkanı Mathew McDermott yaptığı değerlendirmede, "FTX'in bakması daha güvenilir, daha regüle edilmiş oyunculara ihtiyacı artırdı ve büyük bankalar bu alandaki işletmeleri toplama fırsatı gördüler. Farklı kripto şirketleri ile dile diligence sürecinde olduklarını belirten McDermott, "Gerçekten bazı ilginç fırsatlar gördük, fiyat çok daha makul" dedi.

Goldman Sachs CEO'su Solomon 10 Kasım'da CNBC'ye yaptığı değerlendirmede kriptoparaları "oldukça spekülatif" olarak değerlendirdiklerini, ancak altta yatan teknolojide çok daha fazla potansiyel gördüklerini ifade etmişti.

Goldman Sachs hali hazırda 11 dijital varlık şirketine yatırım yapmış durumda ve bunlar kripto para verisi ve blokzincir yönetimi gibi hizmetler sağlıyorlar.

Deutsche Bank ve Goldman'dan resesyon tahmini

 

Goldman Sachs'ten EUR/USD beklentisi

 

Goldman Sachs petrol beklentisini revize etti

 

Goldman Sachs'den Çin hisse senedi yorumu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)