E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGoldman Sachs: Borsalarda henüz bir dip oluşmadı---

Goldman Sachs: Borsalarda henüz bir dip oluşmadı

Goldman Sachs: Borsalarda henüz bir dip oluşmadı
07 Eylül 2022 - 13:42 borsagundem.com

Goldman Sachs, küresel hisse piyasalarına dair yayımladığı notta, henüz kararlı bir dip seviyesinin oluşmadığını belirtti.

Goldman Sachs stratejistleri küresel hisse senedi piyasalarında henüz "nihai, kararlı dip" seviyelerin henüz görülmediğini öne sürdüler.

MSCI Tüm Ülkeler Dünya Endeksi'nin son 9 gündür düşmekte olduğuna işaret eden stratejistler, bunun 2011'den bu yana görülen en uzun süreli düşüş olduğuna da dikkat çektiler.

MSCI Tüm Ülkeler Dünya Endeksi'ndeki bu düşüşün, Peter Oppenheimer liderliğindeki ekibinin “ayı piyasası rallisi” olarak tanımladığı gaziran ortasındaki sıçramayı hızla silmekte olduğunu belirten stratejistler, "Düşüşün süresi ve büyüklüğü, önceki on yılların deneyimine göre olağandışı değildi" ifadelerini kullandılar.

Stratejistler, "Kararlı bir dip oluşmadan önce daha fazla zayıflık ve inişli çıkışlı piyasalar bekliyoruz." değerlendirmesini de yaptılar.

MSCI Tüm Ülkeler Dünya Endeksi, ağustos ortasından bu yana %9 düştü ve Haziran ayının en düşük seviyesine inerse 2020'deki pandemi etkisinden bu yana en düşük seviyelere ulaşacak.

JPMorgan: İngiltere yaşam maliyeti krizi daha yeni başladı

 

Bill Ackman FED’den gelecek ‘alım sinyalini’ bekliyor

 

BlackRock: FED ekonomiyi krize sürüklüyor

 

Dünya borsalarında görünüm negatif

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)