E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGoldman: Gelişen piyasa hisselerinde yükseliş bitmedi---

Goldman: Gelişen piyasa hisselerinde yükseliş bitmedi

Goldman: Gelişen piyasa hisselerinde yükseliş bitmedi
13 Haziran 2020 - 14:33 borsagundem.com

Goldman Sachs stratejisti gelişen piyasa hisselerindeki yükselişin henüz sona ermediğini belirtti.

Goldman Sachs Group Inc.'e göre yatırımcıların küresel ekonomik toparlanmada iyileşen görünümden fayda sağlayan varlıklara yönelmesiyle, gelişen piyasa hisse senetlerinde görülen son yükseliş henüz sona ermedi.

New York merkezli gelişen piyasa stratejisti Caesar Maasry, "Gelişen piyasa hisselerinde taktiksel bazda oldukça olumluyuz. Döngüsel varlıklar için artan bir tercih oldu ve ABD Doları'nda bir miktar zayıflık gördük. Bu kısa vadeli trendin devam etmesi bekleniyor." dedi.

MSCI Gelişen Piyasalar Endeksi Mart sonunda dört yılın en düşük seviyesine gerilemesinden bu yana bazı ekonomilerin açılmaya başlaması ve verilerin beklenenden iyi gelmesiyle yüzde 30 yükseldi.

Aralarında korona virüs enfeksiyonlarında ikinci dalga ve değerleme riski de bulunan risklere rağmen, Goldman Sachs üç aylık bazda daha fazla kazanç için alan bulunduğunu düşünüyor.

Goldman, Brezilya hisselerinin düşük seviyelerinden yüzde 46 yükselmesinden dolayı Meksika'da göreceli olarak daha fazla değer görüyor. Goldman'a göre her iki ülkede de düşük faiz beklentilerinden dolayı bankacılık hisseleri cazip durumda.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Takas Oranı13 Haziran 2020 21:15

    Dalgamı geçiyorsun bizimle oranınız 66 dan 52 ye düşmüş coşku verip çıkışınızı kolaylaştırmaktan başka bir halt değil açıklaman.