E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan o penaltıya sert tepki: Utanmazlar!---

Galatasaray'dan o penaltıya sert tepki: Utanmazlar!

Galatasaray'dan o penaltıya sert tepki: Utanmazlar!
24 Şubat 2024 - 21:41 borsagundem.com

Galatasaray'ın resmi X hesabından Fenerbahçe'nin uzatmada kazandığı penaltıya sert tepki geldi.

Fenerbahçe, kendi sahasında Kasımpaşa'yı uzatmalarda bulduğu penaltı golüyle geçti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Galatasaray Spor Kulübü, maçının ardından resmi X hesabından zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe'nin maçın son dakikalarında kazandığı penaltı vuruşuna sert tepki gösteren Galatasaray, "Bu pozisyonda el yok, sizin o kirli elleriniz var! Utanmazlar!" ifadelerini kullandı.

TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ'YE İSTİFA ÇAĞRISI

Sarı-kırmızılı kulüp, ilk tepkinin ardından bir açıklama daha yayınladı ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye istifa çağrısında bulundu.

Galatasaray kulübünden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Her türlü tehdide boyun eğen, adaletten yana zerre tavır koymayıp koltuğunu kaybetmemek için kendi kaygılarının esiri olup toplumun bölünmesine neden olan, korkularından dolayı bir takımı şampiyon yapıp mevkisini sağlama almaya çalışan, yapılan bütün adaletsizliklere, popülizme ve sosyal medya terörüne karşı sessizliğe bürünen, hiçbir konuda dirayet gösteremeyen, kendi yönetim kurulu üyelerine, hakemlerine dahi sahip çıkamayan, aldığı/alamadığı kararlarla Türk futbolunu sorunlar yumağı haline getiren tarihin en kötü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin tüm kurullarıyla birlikte derhal istifa etmesini bekliyoruz."

Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa

 

Kenan Yıldız için çılgın teklif

 

Emre Belözoğlu'ndan istifa sinyali!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakkı hak25 Şubat 2024 13:01

    Galatasaray geçmişine bakmadan utanmadan nasıl böyle açıklamalar yapıyor inanamıyorum.bu konularda tek konuşamayacak kulüp varsa oda Galatasaraylı,,,,,1987 den beri fötö ile beraber futbol adına her türlü pislikleri yaşatmış hatta yaşatmaya devam ediyorlar.olayı o kadar geliştirdiler.galatasarayın karşısına çıkan rakip oynasammı oynamamamı oynarsa yenersem başıma ne gelir diye,oynomamayı seçiyor.ama fenere karşı ise kıçına nefret yağı sürülmüş gibi saldırıyor,yenemese de yoruyor futbolcuları sakatlıyor her türlü küstahlığı yapıp ceza almıyor..tümünü Allah’a havale ediyorum…