E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKenan Yıldız için çılgın teklif---

Kenan Yıldız için çılgın teklif

Kenan Yıldız için çılgın teklif
24 Şubat 2024 - 20:53 borsagundem.com

Hem Milli Takım hem de İtalya Serie A'da müthiş bir çıkış yakalayan Kenan Yıldız için yapılan dev teklif ortaya çıktı. Arsenal'in teklifine, Juventus'un yanıtı da belli oldu.

Kenan Yıldız'ın Juventus ve Milli takımdaki performansları Arsenal'in gözlemcilerinin radarından kaçmadı ve onu izledikten sonra Juventus'a bir teklif hazırlandı.

Ancak Arsenal'in bu ilgisine Juventus'un yanıtı kesin oldu. İtalyan ekibi Kenan'ın satılık olmadığını belirterek, "Teşekkürler ama 40 milyon yeterli değil. Hatta belki iki katı bile değil çünkü Kenan Yıldız'ın etrafında bir kulüp projesi var ve o satılık bir oyuncu değil." şeklinde yanıt verdi.

Buna göre İtalyan devi, milli futbolcumuzdan en az 80 milyon euroluk gelir bekliyor.

MİLLİ TAKIM'IN EN BÜYÜK KOZLARINDAN

Allegri'nin planlarına dahil olan ve yükselen performansıyla İtalyan basının da manşetlere taşıdığı Kenan Yıldız, EURO 2024'te A Milli Takım'ın en büyük kozlarından biri olacak.

DEL PIERO'YA BENZETİLİYOR

Kısa süre içerisinde İtalyan futbolseverlerin beğenisini kazanan Kenan Yıldız, futbolu ve gol sevinçleri ile Juventus efsanesi Del Piero'ya da benzetiliyor.

Kenan Yıldız'ın transferinin söz konusu rakama gerçekleşmesi halinde milli futbolcu "En yüksek bonservis ödenen Türk futbolcu" olarak tarihe geçecek.

Bu alandaki rekor 34 milyon Euro ile Arda Turan'a ait. Barcelona, an itibarıyla Eyüpspor'un teknik direktörlüğünü yapan Arda Turan'ı 2015-16 sezonu başında Atletico Madrid'den 34 milyon euro karşılığında transfer etmişti.

Ancelotti'den Arda Güler hakkında yeni açıklama

 

Emre Belözoğlu'ndan istifa sinyali!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)